Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze ale wy

zachwycam się wami

Polecane posty

Gość kurcze ale wy

zachwycam się wami i waszym fajowym stylem pisania czytam i czytam i naczytać się nie mogę podziwiam was od jakiegoś czasu i nieustannie jesteście dla mnie niezawodnymi dostawcami niezapomnianych wrażeń

Gość gfsjdlfkjsdkghdlghsrihrsdkslvm
błehehehehehehe

Gość kurcze ale wy
no to tylko tyle chciałam napisać,bo na więcej mnie nie stać no chyba że wezmę korepetycje u kremika on ma taki błyskotliwy styl pisania

Gość kurcze ale wy
mam tu swoich ulubieńców np.justynę,której już nie ma ,ale wpada w innym wcieleniu komika,który ma wszystkie kobity jak na dłoni i pociąga za sznurki ale ostatnio pojechał na wakacje do kuwejtu

Gość kurcze ale wy
na czarne? po co? to w związku z podszywami?

Gość kurcze ale wy
aż się zarumieniłam,ale nie z nieśmiałości

Gość kurcze ale wy
justynko,ależ pięknie się pożegnałaś....to w związku z tym odchudzaniem i metamorfozą? podobno przefarbowałaś włosy na czerwono?

Gość kurcze ale wy
ja u księży to mam chody specjalnie gromadzę sobie grzechy na zapas,potem mam niezły pretekst na dłuższe sam na sam z moim wikarym

Gość kurcze ale wy
jak to kto ja jestem? pewnie ,że nie jestem ike,która już do londynu leci autostopem

Gość kurcze ale wy
justyna,ale zdradź mi tajemnicę-dlaczego tak się zewnie żegnałaś? myślałam,że rodzinka zaplanowała odciąć cię od internetu,a na intenet kafe nie masz drobniaków sorki za małe literki,ale piszę 1 palcem

Gość kurcze ale wy
a....jakby co,ja tu na kafe nie dyżuruję pod czarnymi nickami...tak sobie fantazyjnie wpadam ,od czasu do czasu i cieszę oko waszymi niebanalnymi wpisami czasem się uśmieję i mam gimnastykę mięśni brzucha za friko

Gość kurcze ale wy
no to idę spać pełna satysfakcji z założnienia topicku,który i tak spełznie w otchłaniach śmietnika pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę bajeranckich snów

Gość kurcze ale wy
odchodzisz w związku z głębszą refleksją,że klikanie zabiera mnóstwo czasu? to fakt, forum to taki ekspresowy pożeracz sekund,minut i godzin ludzkiego życia ale pewnie to jest ostani powód twojego odejścia z kafe.....zapewne .wkrótce,jedziesz za granicę ...

Gość kurcze ale wy
ale nie jestem wścibska ja tam cię lubię i nawet gdzieś to napisałam na twoim odchodnym topicku,ale nie pamiętam jaki pomarańczowy wstęp w nicku miałam

Gość kurcze ale wy
no to pa!!!

Gość kurcze ale wy
piekny dzionek wszystkim! dzisiaj tez sie wami pozachwycam,tak, na oko ,przez jakies 10 minut -szczegolnie dwojgiem romantykow starej daty-polcia i psedlonimem nota bene, sama przykladalam reke do ich wyswatania! alez im fajowo sie razem pisze....

Gość kurcze ale wy
nie ma to,jak bezkarne pisanie glupot musze korzystac z okazji

Gość kurcze ale wy
zrobilam rekonesans po tematach,oj dzisiaj jakies lekkie smutactwo panuje na forum... pewnie u wszystkich slotnie i deszczowo,stad te smutne buzki

przy okazji, dzięki za przyłożenie ręki i docenienie, przez te 10 min. dziennie to niezła jesteś, ze tak wszystko ogarniasz i zdążasz prześledzić PS. gdzie i kiedy miało miejsce to wyswatanie? jakoś sobie nie przypominam takiego zdarzenia, które można by w ogóle podciągnąć pod termin swatanie, ze nie wspomnę o ingerencji osób trzecich. a to dlatego, ze ja sobie świetni radzę w takich "razach" sama :D

podejrzewam, ze to m.in. Paniusia z koakrdką jest autorką i tak malutko przebywa na kafe :)

Gość kurcze ale wy
polaola......ja tam wszystkiego nie ogarniam,ale wybiórczo namierzam,stad czas kurczy mi sie do owych 10 minut... poza tym, nie czytam wszystkiego,bo co ja pani cenzor jestem?;) o sobie nie chce mi sie nadawac z powodu wrodzonej skromnosci i pisania jak niedouczona kura inna sprawa,ze nieraz zbytnio mi odbija,z czego bardzo sie ciesze co do swatania,nie pamietam gdzie ,ale pare razy jakas tam wazeline byla...

Gość kurcze ale wy
hehehehe....paniusia to juz nie jestem,bo sobie zeby wstawilam i juz nie seplenie...hehehehehe

Gość kurcze ale wy
na mnie juz czas,dalsze minuty przebywania na kafe groza uzaleznieniem!!! pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i zycze milego dnia!!! p.s. polaola,jesli nadal myslisz o odwyku moze wydziel sobie ilosc godzin na dzien...np 5,6,7...no,ale flirt z panem P.moze nie sluzyc tej terapii...hehehe