Gość podla zdrajczyniiii Napisano Lipiec 23, 2008 witam.....mam chlopaka...jest ok gdyby nie to ze jest nie fer wobec niego...calowalam sie z innym kolesiem...ktorego on zna i ja tez...on od samego poczatku go nie lubi...i ten koles mi sie kiedys podobal...i tak wyszlo ze sama go pocalowalam...raz potem drugi i trzeci...nie wiem co mi sie stalo...to mnie caly czas meczy...glupio sie czuje a szczegolnie gdy ide z moim chlopakiem i mijamy tego kolesia....on pewnie smieje sie z mojego chlopaka ze nic nie wie...i wogole o mnie to juz calkiem...podpytywalam mmojego chlopaka o ten temat...i mowil ze jesli by cos takiego bylo to nie wie czy chcialby byc dalej ze mna...ale mowil ze wolalby dowiedziec sie tego odrazu niz po roku...i to jeszcze od innej osoby...co robic????przyznac sie?? boje sie ze go strace....a kocham go dopiero to dotarlo do mnie:( wiem piszcie ze jestem glupia pojebana zdzira puszczalska...ja nie wiem co mi sie stalo ZALUJE TEGO :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach