Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko222222

dziwna sprawa

Polecane posty

Gość pytanko222222

rozmawialismy z facetem o kotach,ona ma kotke a ja kota, i ja zazełam mówic na jego kota"kicia", a ona żebym mówiła 'kot',nie kicia, i kilka razy tak sie podroczyliśmy,bronił sie jakby nie wiem co było w tym zwrocie'kicia' a kiedys podpatrzyłam że na liscie kontaktów gg ma kogoś zapianego jako 'kicia' czy wypada mi spytac jak sie zobaczymy kim jest albo była dla niego ta kicia?

Gość Dop******lam dziś każdemu
dobre :D spytaj , ciekawe co ci powie

Gość pytanko222222
zastanawiam sie czy jest sens go dręczyć,nie chce byc upierdliwa:o póki c był ze mną szczery zawsze,ta 'kicie' na gg zauwazyłam na poczatku naszej znajomości ale nadal mnie to czasami dreczy

Gość pytanko222222
myślicie że skoro tak go razi ta 'kicia' to nadal z nią kręci czy to raczej do przeszłości się odnosi?

Gość pytanko222222
dręczy mnie to :o bo wszystkie weekendy spędzamy razem,jedziemy na wakacje razem,sylwestra tez spedzalismy razem ale nie wiem koleżanki sie podpisuje 'kicia'? ... nie wiem jak powinnam o to spytać,dlaczego nie kicia tylko kot czy wspomniec wogóle że widziałam kogos o takim pseudo kiedys u niego na gg?

Gość pytanko222222
byłybyście złe gdyby to była laska z którą 2lata temu był na studniówce,ale nadal tzryma jej gg? i podpisane "kicia" i nie chciał żebyscie tak mówiły na jego kota?

Gość moj tak zrobil
mimo, ze nie jest z nia 2 lata, to napisal do miej na gg. Po co? Jeszcze glupi sie przyznal.

Gość pytanko222222
to nie jest jego była! :p poszedł z nią tylko na jej studniówke bo nie miała z kim iść z niki m wtedy nie był,mnie poznał rok później ale na początku naszej znajomości widziałam na gg "kicia" i wtedy nie spytałam a teraz wyszło z tym kotem to się doszukałam tzn to sa moje przypuszczenia że to ona dlatego się zastanawiam czy pytać o nia jak się zobaczymy?