Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roksiiiiiiiii

DLACZEGO zaczęla wstawać w nocy po kilka, kilkanaście razy??!! Nie daje rady już

Polecane posty

Gość roksiiiiiiiii

Od 3 tygodni moja niespełna 6 miesięczna córka wstaje w nocy conajmniej 6 razy.. śpi ze mną i daje jej pierś na śpiącego bo normalnie już oczu nie moge otworzyć jestem tym bardzo zmęczona... na początku kilka dni się budziła i płakała albo nie mogła usnąć i się wierciła... myślałam, że to ząbki ale żadnych oznak więc nie wiem co się dzieje. Głodna też chyba raczej nie jest bo jak jej podam herbatketo wypja i śpi dalej. Pozatym w ciągu dnia nawet 4-5 godzin wytrzymuje bez karmienia. Dodam, że karmie tylko piersią, czasem jakieś danie słoiczkowe jej podaje i/lub herbatke i to wszystko

Przyczyn moze byc bardzo duzo. Moze za dlugo spi w dzien, moze zabki rasna( nawet gdy ich nie widac dziasla swedza),moze brzuszek ja boli(po herbatce zasypia) moze herbatka ja uspakaja(moja coreczka tez sie budzi w nocy, a ma 3 lata,uspakaja sie wlasnie po piciu)

to ze w dzien mniej je nie oznacza,ze w nocy nie jest glodna;)

Gość roksiiiiiiiii
hmm no ja wiem, że w nocy też dziecko jest głodne tylko, że ona wstawała 1 max 2 razy wcześniej... i nigdy nie dawałam herbatki spróbowałam wczoraj i dziś i dała się "oszukać" minusem jest to, że potem pampers szybko się napełnia i musiałabym ją przebierać w nocy a wtedy to już po spaniu wogóle - bo ją rozbudzę i już nie chce spać.

roksiiiiiiiii u nas to samo. Mój łobuz dzisiaj całą noc co pół godziny się budzi. Też już ładnie spał- pobudki 2-3 a gdzieś od 4 miesiaca pobudki co godzine :O jeszcze troche i mnie wykończy

Gość roksiiiiiiiii
Uuu Brzuchacz - to znaczy że ile już tak wstaje??

roksiiiiiiiii to już 4 miesiące ;) a ostatnie 3 nocki to co kilkanascie razy wstawał :O

Gość roksiiiiiiiii
A ząbki są? Może wychodza w tym czasie? Napisz mi co robisz w tym czasie jak tak wstaje usypiasz jakoś (jak?) czy dajesz pierś/butlę, picie...?? Ja już wysiadam, tak bardzo chciałabym przespać choć jedną noc...

zabków\ma juz 7 :) wyszły jakos bezbolesnie, wiec to chyba nie to. usypiac go nie musze bo jak tylko piers dostanie to zasypia, ale jak zabieram to czesto budzi sie odrazu. a ja tez bym chciała sie w koncu wyspac a wlasnie juz karmie ;)