Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie pytanie mam

Anal dla faceta ?

Polecane posty

Gość takie pytanie mam

Uwielbiam ten rodzaj sexu :P ale mniejsza z tym ... Ostatnio powiedzialam mojemu facetowi, ze nie dam mu tyleczka jesli on mi nie da swojego :P W sumie byly to sobie zartowalam :P pogniewal sie ... myslalam ze sprawa ucichla ... a on tu kilka dni temu przychodzi do mnie i mowi ze sie zgadza :P No i zrobilam to ... wibratorem wyruchalam mojego faceta analnie ... mowil ze to cholernie niekomfortowe (hmmm jak bym nie wiedziala, na poczatku tez tak mialam), ale w sumie to mu sie podobalo ... No i mam pytanie ... Co myslicie o facetach lubiacych anal, oczywiscie uprawiany na nich :P ? Od razu pedal czy czlowiek normalny ?

Gość chiko1
Witam!!! CZemu od razu pedal !!!! Ja jestem hetero jednakze bardzo lubie jak moja partnerka piesci mnie analnie !!!! Przeciez meski punkt G wlasnie sie tam znajduje !!!! Jak na moje wszystko ok. Pozdrawiam

Gość takie pytanie mam
No ja mam takie samo zdanie :)

Gość kryptopedał
i tyle

Gość krypsinka
A ja nie rozumiem ... dlaczego pedal ? Wogole DUPA JEST OD SRANIA !!! Dlaczego kobiety moga byc w nia ruchane i nikt nie widzi w tym nic zlego, a faceci nie ?

Gość Coala z rana
hmmm...zastosowalas sposob jaki wszycy radza laskom, ktorych faceci przymuszaja do anala. a jemu sie spodobalo. no to jazda. w sumi etylek jak tylek. meski czy damski to tylek i ma te same komorki nerwowe i ewentualna przyjemnosc.

Gość Coala z rana
Ajron...tez powinienes sprobowac moze....hehe i bedziesz mogl zostac bi

Gość Coala z rana
Ajron to nudziarz:) tradycjonalista - tez mi obiekcje. i co pozycja tylko misjonarska?

Gość Coala z rana
to co jej tam wstrzykujesz? majonez????

Gość analujcie sie wszyscy

Gość jamjest
hmm duzo facetów to lubi mimo że wolą dziewczynki więc raczej nie wiązałbym tego ze skłonnościami homo.. pozatym masa hetero uprawia anal w sensie facet aktywny kobieta pasywna i to ma byc niby normalne a odwrotnie juz nie??

Gość Coala wyczochrany
pedał...nie wkurzaj sie. pedal to tez normalny czlek tyle ze lubi facetow. jeden lubi dzien, a inny powidla. bywa.

Gość szósteczka
"To "pedal' to niby nie normalny człowiek" niestety nie :o:o:o

Gość otwartynaanal
z wlasnych doswiadczen polecam takie zabawy. z poczatku nawet nie chcialem slyszec o tym by cos wkladac w moj tylek ale wkońcu uleglem. to byla dobra decyzja i jak ktoras z pan chce obejrzec niech pisze

Gość gość
Mój facet lubi anal. Ale on jest bi, może dlatego. :D

Gość gość
Ja lubie jak dziewczyna penetruje mojego anusa wibratorem lub dildo. Uwielbiam tez gdy namietnie lize moje kakaowe oczko.

Gość gość
Ja uwielbia w pupke cos niewielkiego Moze jest kobieta z ktora nawzajem zaspokoimy sie analnie ? najnowszy3131@interia.eu