Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondynkaPyta

jaki makijaż dla blondynki?

Polecane posty

Gość blondynkaPyta

Drogie Panie, pomóżcie. Jestem blondynką (naturalny kolor średni blond, obecnie mam sporo jasnych pasemek). Najczęściej zaczesuję wszystkie włosy i zawiązuję je w kitkę, ponieważ mam dość ładny kształt buzi i chyba do twarzy mi w takiej fryzurze (w rozpuszczonych wyglądam fatalnie). I teraz pytanie. Jaki makijaż doradzacie? Teoretycznie lubię malować oczy czarną kredką, ale na wakacje wydaje mi się ten makijaż zbyt mocny. Często maluję tylko delikatnie rzęsy, ale chciałabym jakiś nowy makijaż zastosować. Co doradzacie? Jakie kredki, cienie? Jak ładnie umalować oko? Bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam.

Gość BlondynkaPyta
I może któraś z Pań przedstawiła mi krok po kroku jak robi swój makijaż?

Powiem Ci, że genialnie pasuje kolor zielony , sama nie wierzyłam aż nie zrobiłam sobie takiego makijażu ! oczywiście zielony przeważnie robie jak zakładam coś zielonego :) A kolory które lubię i stosuje to różnego rodzaju złota :) pozdrawiam

Gość hmmmmmmmmmmmmm
dla blondynki to wszystko jedno, jak bedzie brzydko wyglądać to kazdy to zrozumie bo to przeciez tylko blondynka ;)

Gość aaaaanaaaa moje kochanie
"hmmmmmmmmmmmmm" ale tępy/a :D

zapewne ten komentarz to od zakompleksionej brunetki albo porzuconego faceta ;) pozdrawiam

jestem blondynka i uzywam ciemnych cieni+kredka czarna, cienie rozowe (ale raczej takie zgaszone) a sama tez chcialabym uzywac caledj palety barw ale nie beda mi pasowac do okularow i stroju :/