Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnietka24

SKREŚLENIE Z LISTY STUDENTÓW pomocy..!!!

Polecane posty

Gość agnietka24

miesiac temu dostałam pismo ze szkoły ze zostałam skreslona z listy studentów z powodu niezaliczenia róznic programoiwych w okreslonym termonie , lecz ja natychmiast odwołałam sie pisząc odwołanie do dziekana o anulowanie owej decyzji poniewaz zaliczyłam wszystkie różnice programowe itd, wraz z tym odwołaniem złozyłam indeks i karte z wpisami do dziekanatu, mineło 2 tygodnie i dzis dostałam znowu pismo ze szkoły DECYZJA (Jakies tam paragrafy itd..) UCHYLAM DECYZJE za dnia takiego i takiego ... ze zozyłam odwołanie i takie tam ... UWZGLĘDNIAJĄC ZŁOZONE WYJASNIENIA ORZECZONO JAK W SENTENCJI czyli anulowwali ta decyzje o skresleniu z listy studentów??????? jezeli napisali ze "UCHYLAM DECYZJE" to znaczy ze jestem dalej studentką ??? czy dobrze zrozumialam ????

Gość agnietka24
?

Gość A ja myślałam że czytanie ze
zrozumieniem to opanowuje się na poziomie szkoły podstawowej :O Studia najwyraźniej zeszły na psy :O Jaka była decyzja dziekana? Skreślenie z listy studentów. Czyli jaką decyzję odwołał? :O

Gość agnietka24
zbrodnia 7--> dziekuje za odpowiedz czyli studiuje? ok dzieki :)

Gość agnietka24
czyli uchylił decyzje "skreslienia z listy studentów" czyli rozumiem ze studiuje dalej ? łatwo wam mówic ale na tym pismie same paragrafy ..:O

Oj, prosta sprawa. Nie patrz na paragrafy, tylko na daty. Na pismie o skresleniu z listy studentów powinnaś mieć, kiedy została podjęta taka decyzja. Potem popatrz na to pismo, które ostatnio dostałaś- czy data się zgadza

Gość agnietka24
tak , jest "uchylenie decyzji" z dnia 16 czerwca (dzien w którym zadecysdowali ze mnie skreslaja) uchylenie na podstawie odwolanie które napisałam 4 lipca itd..

No to masz odpowiedź- nadal jesteś studentką :D Możesz odetchnąć :D A jak masz jeszcze wątpliwości to zadzwoń do dziekanatu :D

Gość agnietka24
ok dziekuje za odpowiedz , do dziekanatu nie zadzwonie , bo jeszcze sobie pomyślą ze nie zrozumialam co mi przysłali a w koncu studentka ..., ale naprawde ciezko jest rozszyfrowac ich pismo , kodeksy i paragrafy dzieki za odp pozdrawiam