Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Prostytucja małżeńska

Polecane posty

Kuchnia francuska... -> a zdecydowanie się na małżeństwo to wg Ciebie nie jest zdecydowanie na uprawę??? :D Tylko uprawa przed ślubem ,a potem niech się chłop cieszy ,że od czasu do czasu jest podlewanie????:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Kuchnia francuska...
To się zgadza. Wystarczy nieco popracować, a satysfakcja gwarantowana. Mądrze powiedziane. :-)

Iksiku :D Bywa tak, że z czasem związki popadaja w rutynę i stąd te problemy i szukanie innego terenu do upraw :P I jeszcze jedno... Nie tylko kobiety bywają zmęczone i spiące. To samo moge powiedzieć o facetach :P Mój facet ostatnio zmienił się w śpiącego misia (tylko pomyliły mu się tutaj chyba pory roku).

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
xyzed-chciałbyś podlewać a sie nie da? podlej u sąsiadów

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk -> sąsiadka nie w moim typie :D:D:D:D:D:D

Gość corka ratownikaaa
Brawo za temat, uśmiałam się jak nie wiem z tych upraw:D

ale słowo daję, że nikt na kafeterii nie śmieje się tak głośno jak xyzed To TY , Xy masz chyba starsznie wesołe zycie i masę powodów do radości, co? :)

Nie tak do końca ale zdecydowanie wolę się śmiać niż płakać,a co mi się kłębi pod kopułką to już moje zmartwienie:D:D:D Staram się sobie jakoś radzić w myśl zasady : umiesz liczyć to licz na siebie sam:)

Gość chuda z drugiej strony nieba
X ..🖐️:)pozdrawiam:) ojej a ja znowu nic nie kapuje..normalka:D:D:D:D

Gość a ja wam powiem ze
nawet prostytucja małżeńska jest ok jesli ma sie do wyboru całkowity brak seksu... Polecam watek "Kto z was żyje bez seksu i dlaczego?" (na ogólnym) Tam są dopiero dramaty.. :(

Xyzed na kafe mozna się zachowywać dość dowolnie i najczęściej bez skutków ubocznych więc niech Ci pójdzie na zdrowie ten szczery śmiech ;-)

A ja z uporem maniaka będę powtarzał,że frymarczenie doopą lub choojem to skoorwysyństwo i jeśli takowi dostają po rogach to DOBRZE im tak bo na to zasłużyli:D:D:D i będę usprawiedliwiał każdego zdradzacza :classic_cool:

polaola -> szkoda tylko ,że to twoje życzenie mi zdrowia jest nieszczere :D:D:D:D:D no ale jeśli poprawia Ci to nastrój to niech Ci będzie na zdrowie :D:D:D:D:D:D:D (śmiech szczery) Zakładam,że mylić się mogę :D:D:D:D:D

Gość chuda z drugiej strony nieba
X...wrrrr pozdrowilam Cie a Ty nic:D:D:D kurcze nie widac mnie czy co😠:D:D:D:P

Dlaczego niby nieszczere? czyżbyś sam nie był szczery, np. tak głośno się śmiejac, że innych od razu posądzasz o podobny bralk szczerosci??? ja zawsze na początek zakładam optymistyczny wariant, czyli się nie uprzedzam do ludzi :)

Gość bnm
to zacznij sam jej odmawiac... po paru miesiacach bedzie sama proponowac raz dziennie... proste podejscie bazujace na ludzkiej psychice

chuda z drugiej strony nieba -> SORKI chuda :D POZDRO CHUDA!!!!!!! wybacz o boska :D polaola -> a bo ja trochu nieufny jestem :D bnm -> wiem ,stosuję i z nieukrywaną radością się znęcam :) i odmawiam :)

pesteczko 👄 ale normalne też ,że w pracy się .........;) siedzi przed kompem :D:D:D:D:D:D:D:D

xyzed no hej :) cos Ty znowu wymyslił za dziwny temat :) :) ło rety ....