Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z kafejki netowej

Dlaczego kobiety o siebie nie dbaja w zwiazkach i tyja

Polecane posty

Gość z kafejki netowej

Przeciez pewnie kazda z was chce byc atrajkcyjna a bycie gruba to poruta :-o Myslicie ze niezaleznie ile wazycie bedzie z wami facet ? Pociag kiedys sie konczy i mozna mowic KOCHANIE SCHUDNIJ to jest foch:-o A pozniej sie dziwia ze faceci zostawiaja je dla szczuplejszych dziewczyn :-o

dokładnie, a potem jak sobie chłop znajdzie kochanke to pretensja oczywiscie do niego, zamiast zacząc od siebie :o

Gość roznie bywa
Znajomy rzucil szczuplą dziewczyne dla grubszej i sa szczesliwi. Nie wszyscy faceci lubią chude laski

Gość roznie bywa
a co do kochnek,to tez nie zawsze sa atrakcyjniejsze od żony;)

Gość tak nie jest
nie kazda kobieta bedaca w stalym zwiazku lub malzenstwie przestaje o siebie dbac!! to duzo zalezy od kobiety,od jej pracy. nie lazda kobi8eta sie zaniebduje. trzeba dbac o siebie i byc atrakcyjna zeby samej sobie sie podobac i nie maiec kompleksow. ja jestem w zwiazku juz kilka lat i nie przestalam dbac o siebie. bo ladny wyglad podbudowuje wiare w siebie i swoje mozliwosci.

Gość widac
ze dla was liczy sie tylko wyglad...pewnie zostawcie sobie dziewczyne dla chudszej, ale to bedzie swiadczylo o was , ze zalezy wam tylko na tym, zeby miec jakas laleczke z ktora mozna sie wszedzie pokazac. Pokazujecie tym samym, ze wasz system wartosci na temat dziewczyn jest ubogi, a zapewniam was, ze madra dziewczyna na takich jak wy nie spojrzy.

Gość mfk
a ja się cieszę bo dzięki temu mój mąz docenia to co ma. Jak sie napatrzy na zony kolegów...

Nie zwalaj winy na nas - będąc w związku dbajcie o siebie tak samo jak przed nim i wszystko bedzie okej. Nienawidze zapuszczonych bab, a takie zdarzają sie zwłaszcza po ciąży :o

Gość nie rzucaj się koniotrzepie

Bo zeżarły już swoje ciacho ale go nie spaliły ;) :D:D:D:D :classic_cool:

Gość roznie bywa
Najgorzej wygladaja te,ktore przed slubem byly wyjatkowo chude. Zaczyna sie pozniej normalne zycie i zaczyna brakowac ochoty i sily na wieczne siedzenie na dietach;)

Gość asepaker
ale denne komentarze, tak, to jest najwazniejsze w zwiazku, zeby nie przytyc po ciazy, skad sie tacy idioci biora?

Gość mfk
faceci troche inaczej działaja od nas, dla nich najwazniejszy jest sex żeby był sex partnerka musi go podniecać jak kobieta przestaje o sibie dbać nie podnieca go -proste im szybciej to zrozumiecie tym lepiej dla waszych zwiąków

>> to jest najwazniejsze w zwiazku, zeby nie przytyc po ciazy, skad sie tacy idioci biora? Nie najważniejsze, ale jeśli żenie się z chudziutką i zgrabniutką kobietką, która po 5 latach zamienia się w 90 kilogramowego potwora z obwisłymi cyckami, celulitem i przetłuszczonymi kudłami, to chyba mam powody, zeby czuć niesmak? :o

a mnie moj chlopak zostawil kiedys dla naprawde odrazajacej paskudy, niekt nie mogla tego pojac. No chyba ze on lubil szkieletory bo ja 55 kg a ona chyba ze 40 przy tym samym wzroscie- 163:)

a mnie moj chlopak zostawil kiedys dla naprawde odrazajacej paskudy, niekt nie mogla tego pojac. No chyba ze on lubil szkieletory bo ja 55 kg a ona chyba ze 40 przy tym samym wzroscie- 163:)

Gość mfk
od dawna połapałam w czym rzecz. Dbanie o siebie uważam za przyjemnośc, a że przy okazji mąz jest zadowolony-dwie pieczenie przy jednym ogniu. Inna sprawa, ze wygląd jest b. ważny ale gdy brak innych atutów nic z tegonie będzie.

no dobnra, ale jak kochasz i Ci zalezy to postarasz sie pomoc, cwiczyc razem, zdrowiej jesc czy cos, a nie bluzgac i szukac chudszej na boku.

Gość mfk
inna sprawa, że facet łatwo moze przewidzieć jak będziewyglądac jego wybranka po kilku latach, urodzeniu dzieci itp. Wiadomo, że jak jest leniwa, nie lubi sportu to nie będzie wyglądać dobrze na dłuzsza metę. To samo z kobietami-wiecznie na diecie-ciąża=brak diety=+30kg (niestetyone najwięcej tyją) albo schudna albo nie

Co znaczy ćwiczyc razem? To ja jestem upasiony jak świnia, ja sie zapuściłem? :o Ona musi mieć świadomość tego, zę musi o siebie dbać. Ja ją moge w tym wspierać i dopingowac, ale to jej praca do wykonania 🖐️

Gość mfk
-----> Camp Nou wspólczuję Twojej kobiecie, przy takimpodejściu...

\"dokładnie, a potem jak sobie chłop znajdzie kochanke to pretensja oczywiscie do niego, zamiast zacząc od siebie \" buahahahhaa:D:D dobre naprawde urodzcie dziecko, pozniej schudnijcie i dopiero sie odzywajcie bo zeby kogos skrytykowac trzeba milę sie przejsc w jego butach.......

ja nie wiem z jakimi kobietami Ty się zadajesz, bo w moim otoczneiu czy to związek bez papierka czy ślub, kobiety dbają o siebie tak samo. To oczywiste, że kobieta,podobnie jak mężczyzna zresztą, po 25 latach nie wygląda tak samo, zmienia się figura, twarz, siwieją włosy, robią się zmarszczki, jak nie akceptujesz tego, że Twoja kobieta się zestarzeje to po cholerę chcesz się wiązać?

>> urodzcie dziecko, pozniej schudnijcie i dopiero sie odzywajcie Przykłady wielu kobiet wskazują, ze jest to jak najbardziej możliwe. Trzeba tylko chcieć. Zresztą, wyjedź za granice - francuzki, włoszki - po dwoje, troje dzieci i piękne, zadbane kobiety :) Da sie? Da sie, trzeba tylko chcieć 🖐️

Gość niezla
jasssssssne, nie ma nic bardziej sexi od facete ktory ma brzuch jak baba w ciazy, siedzi z piwem przed tv, nie myje sie od 3 dni, moze najpierw wy sie soba zajmijcie ????

>> pewnie, w POlsce nie ma zadbanych matek Ułamek promila, chlubne wyjątki 🖐️

>> nie ma nic bardziej sexi od facete ktory ma brzuch jak baba w ciazy, siedzi z piwem przed tv, nie myje sie od 3 dni, W tym temacie omawiamy kobiety, a nie facetów.

Gość niezla
to przestancie o wszystko obwiniac kobiety, ja tylko proponuje najpierw spojrzec w lustro... potem zacznijcie narzekac