Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z kafejki netowej

Dlaczego kobiety o siebie nie dbaja w zwiazkach i tyja

Polecane posty

Gość mfk
rzeczywiście mało, ale widziały gały co brały, pisałam, ze mozna to przewidzieć

>> rzeczywiście mało, ale widziały gały co brały Gały widziały szczupłą kobietke, a trudno przewidzieć, ze za 5 lat przemieni się w zapuszczonego kobietona :o

Gość niezla
i rada dla facetow: jezeli chcecie zeby zona po ciazy wygladala super to zajmijcie sie dzieckiem, wyslijcie zone na silownie, aerobik, do kosmetyczki, fryzjera, solarium, i... ciekawe czy ktorys tak robi.. a nie tylko potraficie narzekac,, aha i jeszcze opiekunka min. 3 razy w tyg

Gość niezla
:) ale zamiast krytykowac mogliby czasem pomoc... dobrze jest sie czasem wyrwac z domowego kołhozu

Gość mfk
----->Gały widziały szczupłą kobietke, a trudno przewidzieć, ze za 5 lat przemieni się w zapuszczonego kobietona ---------> nietrudno przewidziec bo pewne nawyki sie nie zmieniają, jeżeli szanowna wybranka spędza całe dnie na kopie lub malowaniu paznokici to zapewniam cie że masz w domu gwarantowanego wieloryba, powiedzmy za 5 lat

>> jezeli chcecie zeby zona po ciazy wygladala super to zajmijcie sie dzieckiem, wyslijcie zone na silownie, aerobik, do kosmetyczki, fryzjera, solarium, i... ciekawe czy ktorys tak robi. To żone trzeba wysyłać? Ona nie wie co ma robić, tylko potrzebuje instruktora? :o Ja z dzieckiem posiedze, nie ma sprawy ;)

Gość niezla
i zaplacisz za wszystko, camp? :) to juz jade z dzieckiem do ciebie ;)

Gość mfk
dla chcącego nie ma nic trudnego, nikt mnie nie wysyłał na aerobik itp. sama w domu ćwiczyłam, tylko że robie to od 15 roku zycia, dlatego mimoże urodziłam 2 dzieci moja waga jest niezminna od czasów liceum

>> i zaplacisz za wszystko, camp? to juz jade z dzieckiem do ciebie Zjazd, przechodzonych mamusiek nie sponsoruje :classic_cool: Oczywiście, ze jesli moja kobieta będzie na macierzyńskim i wychowawczym, to będę ją utrzymywał. Wszystkie zachcianki, wydatki.

ciekawi mnie dlaczego to niby mam dbac o siebie dla jakiegoś egoisty?:D:D:D:D ja to robie dla siebie ;) tylko i wyłącznie ;)

Gość niezla
nie chce mi sie tobie tlumaczyc.... moj nick mowi wszystko za siebie

Gość mfk
nie dbasz dla niego tylko dla siebie, dla kobiet dobry wygląd =dobre samopoczucie

>> moj nick mowi wszystko za siebie Tak tak, wy wszystkie jesteście piękne, boskie, zgrabne, szczupłe, mądre, inteligentne, itp. Wiem :classic_cool:

>> nie dbasz dla niego tylko dla siebie, dla kobiet dobry wygląd =dobre samopoczucie Widze, że ta koleżanka wie o co chodzi. Nie zginiesz, masz dobre podejście do tematu ;)

Gość niezla
moj facet nie chce sie zajmowac dzieckiem, woli siedziec przy kompie.. ale ja i tak jestem zadbana.. jak to sie mowi "opalona wygolona " :)

ale powinienes wiedziec o tym ze jest cos takiego jak przemiana materii, i kazdy ma inną. I sie zmienia ona wraz z wiekiem I nie ma nic gorszego niz porownywanie do innych krajów które podałes, dlatego ze tam jest inna sfera klimatyczna (słońce jesli latwiej ci pojac) sprzyjajaca utracie wagi (na zime sie tyje jakbys nie wiedział, a wgorące dni łatwiej schudnąc) łatwo rozumiejac mając ciagłe slonce ludziom nie potrzebny jest tłuszczyk do ogrzewania - wiedziałbys wszystko gdybys musiał sie odchudzac ale pewnie tobie jako facetowi wszytsko przychodzi łatwo, łatwiej zadbac o linie.

>> moj facet nie chce sie zajmowac dzieckiem, woli siedziec przy kompie Gnojek. Dupek. Kretyn.

Gość mfk
przyzwyczajenia kulinarne mozna zmienic, a przemianę materii przyspieszyć poprzez ćwiczenia jeżeli tyjesz ozna po prostu, ze za duzo jesz

>> ale powinienes wiedziec o tym ze jest cos takiego jak przemiana materii, i kazdy ma inną. I sie zmienia ona wraz z wiekiem Owszem, masz rację. Jeśli będę widział, ze sie stara, a nie wychodzi, to trudno. Ale najgorsza jest bierność i psaywność.

nie czytałam tego topiku całego, przepraszam, ale czekałam na tego typu temat :P miałam okazję ostatnio poobserwować polaków na plaży - sami polacy i grupka rosjan - polki przy naszych panach (wiek na oko 25-35, starsi mnie nie interesują :P ) wyglądają świetnie! młodzi faceci, zero mięśni z wyjątkiem jednego - piwnego :o ohyda ogólem. jednym słowem WSTYD. przestałam się tak dziwić, po co młode i ładne polki jeżdżą do tego kraju na sexturystykę (podobno ;) )

Gość mfk
jest bardzo dużo racji w tym co on pisze. Oczywiście nie dotyczy to wszystkich kobiet, ale z reguły dominuje sąd, że po urodzeniu dziecka nie da sie juz nic zrrobić, nie da sie wygladać jak przed no i bierność, niechęc do ćwiczen