Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z kafejki netowej

Dlaczego kobiety o siebie nie dbaja w zwiazkach i tyja

Polecane posty

>> Camp Nou - Ty masz superżonkę, dziekco i i tyle kasy, że tak się wymądrzasz? Mam mieć :classic_cool:

Gość niezla
nie wiem, ale ja dbam o siebie nawet bardziej niz przd ciaza, bo boje sie wlasnie ze przytyje duzo i ciezko bedzie to zrzucic

zeby po dziecku miec ładne ciało trzeba zaczac juz przed :classic_cool: a ja wiele na plazy dziewczat widze to juz rozstepy ale kolczy w pępku obowiązkowo...ponadto juz kiedys pisałam jak na lekcje w-fu to wszystkie niedysponowane :O

dla mnie to jest normalne, że kobieta po porodzie wygląda dobrze, często nawet lepeij niż przed, ja nie rozumiem dlaczgeo Wy robicie z tego wielkie halo?? rzadzije spotyka się zapuszczone mamuśki niż te zadbane, a Wy wkoło macieju...

Gość mfk
---->Obudź się, bo takich jak Ty jest całe mnóstwo!!--------> ciekawe gdzie bo nie zauważyłam ich zbyt wiele. Owszem najbardziej interesuje je twarz, a ciało szkoda gadać, przejdź sie na basen albo na plażę i nie dotyczy to tylko kobiet które rodziły, generalnie Polki maja zaniedbane ciała. Smutne ale prawdziwe

Gość niezla
racja bo jak jakas wyjdzie z nieumytymi wlosami do lekarza to inne od razu na nia.. ze taka zaniedbana itp

Gość niezla
a kiedys bylam z mezem i dzieckiem na kontroli u lekarza( mala miala 3 miesiace) i on do mnie na glos przy wszystkich: jestes najladniejsza mamusia tutaj wiesz " fajnie mi sie zrobilo :) a bylo ich tam z 20(tych mamusiek)

Gość Betula Pendula Roth.
coś w tym jest - wiem to autopsji kiedyś byłam gruba i brzydka, ale to nie przeszkodziło mi się przyjaźnić z pewnym przystojniakiem na studiach, dogadywaliśmy sie bez słów chyba dlatego, że nie było żadnych podtekstów, w końcu jakiego faceta pociąga gruby pasztet:P zresztą on miał ją - blond piękność na wakacjach bardzo schudłam, zmieniłam image, rozpuściłam włosy i co sie stało? mało oczy mu nie wyszły jak mnie zobaczył, niby dalej tak samo się rozmawiało - niby:O wiedziałam, że mu się fizycznie podobam, zaczął inaczej mnie odbierać, adorować, przez przypadek dowiedziałam się, że rzucił blond piękność, tylko, że ja nic do niego nie czułam, więc rozpadło się zanim się zaczęło:O nie mam kolegi - niemma kochanka:( nie istnieje przyjaźń damsko-męska... teraz mam faceta, z którym jestem szczęśliwa, wiem, że mu sie podobam i pozwalam mu się oglądać, kiedy tylko ma na to ochotę, no prawie zawsze:P pracuje na reprezentatywnym stanowisku, więc wiem, że przy nim muszę wyglądać olśniewająco, bo wiem, że każdy facet, chce mieć kobietę ,która będzie wzbudzać zazdrość wszystkich wokół:) widzę jak sie puszy, kiedy przedstawia mnie jako juz oficjalną narzeczoną :)wielu jego kolegów pokazuje sie z tzw. damami do towarzystwa, a ich żony z cellulitem niańczą dzieci w domu, podczas gdy owe panie spędzają najlepszy czas przy boku ich mężów... smutne to, ale prawdziwe:(

Gość niezla
wlasnie betula o co ci chodzi? chcesz sie pochwalic ze schudlas czy co?

Gość Betula Pendula Roth.
wniosek nasuwa się jeden: trzeba dbać o siebie cały czas - nie tylko do ślubu

"wk**wia mnie już takie pieprzenie Polki to, Polacy tamto" możesz się wkurwiać, tylko pamiętaj, ze złość piękności szkodzi :o a że polki i tak są lepiej zadbane niż polacy (w podobnych przedziałach wiekowych, mnie poniżej 20kilku lat powiedzmy przedziały nie interesują) jest moją (i jak się okazuje też wielu innych) obserwacją. nie tylko na plaży w tunezji. także na ulicach naszych miast 🖐️

Gość mfk
bezzębna łachudro jesteś b. nerwowa osobą, pewnie nie jestem jedyną atrakcyjna mamuską, ale facet stwierdził ogólnie znany fakt i nie rozumiem dlaczego nie przyznać mu racji Też mnie wkurza jak ze szczupłej laski robi se (na własną prosbę) wieloryb Przejdź się do szkoły albo do przedszkola i zobacz jakwyglądaja przecietne Polki (bo na plaże chodzą pewnie te b. zadbane) albo spójrz wstaystyki wiekszosc kobiet ma nadwagę

Gość niezla
jest tak.. w dodatku, facet obojetnie zadbany czy nie zawsze chce miec ladna szczupla laske przy sobie, a nawet jak taka ma to i tak jest zle. bo wtedy sie przyczepi do czegos innego. np. ze w domu nie posprzatane.. albo zupa za slona :)

samanta,poza tym nie chodziło mi o porównywanie ciał Polek do Polaków tylko o to, że faceci uważają Polki za najbrzydsze w Europie, a kobiety Polaków za zaniedbanych smakoszy piwa w nadmiernych ilościach, również beznadziejnych w porównaniu do innych Europejczyków. A tego na ulicach polskich miastnie da się zauwazyć, łapiesz już?

Gość mfk
Przeciętna Polka mierzy 160 cm i waży ok. 70 kg

Gość karoolek
co Wy tak jedziecie po tych kobietach - nich panowie spojrzą na siebie , tak samo jak są gróbe "baby" tak samo wypasione "chłopy"

Gość niezla
akurat wszystkie moje znajome ktore sa po porodzie-wiek ok20-28 lat sa szczuple i zadbane, wiec nie wiem skad przekonanie ze w polsce wiekszosc polek ma nadwage, chyba jedynie te po 40tce

mfk, nie jestem nerwowa :) bywam, ale nie na forum :) a w temacie - moje dziecko nie jest jeszcze na etapie przedszkola, mam natomiast łańcuszek koleżanek, starszych i młodszych,które po urodzeniu dziecka są zajebistymi laskami. Wygląd zależy od osoby, od nawyków,a nie od tego czy się urodziło dziecko. Jak kobieta całe życie dba o siebie to po porodzie też znajdzie na to czas

Gość iluzjaZironia
Ciekawe, czemu nikt nie spostrzegl, ze statystyczny polski Pan zaraz po slubie dostaje brzucha... ze niby opuchlizna glodwa... a zaraz potem lysieje... albo goli sie do zera, bo latwiej tak dbac o wlosy..... ze na ten za duzy brzuch mozna juz tylko powyciagane drechy wcisnac, gdzie przy kazdym kucnieciu ujawnia sie smierdzacy row na doopie.... myje sie duzo rzadziej a juz napewno nie przed snem, bo wlasnie fajny program jest w telewizjii.... oj dobrze ze tenze tatus nie wie, ze jego fajna zonka juz znalazla sobie owlosionego mlodzienca na miescie, ktoremu akurat kilogram wiecej w biodrach nie przeszkadza... niech on se mysli, ze to on biega po miescie w poszukiwaniu szczuplej

\"samanta,poza tym nie chodziło mi o porównywanie ciał Polek do Polaków tylko o to, że faceci uważają Polki za najbrzydsze w Europie, a kobiety Polaków za zaniedbanych smakoszy piwa w nadmiernych ilościach, również beznadziejnych w porównaniu do innych Europejczyków. A tego na ulicach polskich miastnie da się zauwazyć, łapiesz już?\" --> łapię :P ale nie zmienia to faktu, że więcej niezadbanych polaków widzę niż polek. w wieku o którym pisałam.