Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudia KRK

mam dziś urodziny !! prezent od męża ? ....

Polecane posty

mam dzis urodziny juz od tygodnia mówiłam mezowi ze nie chcę żadnego prezentu tylko kasę-a sama sobie cos kupię. Powiedziałm mu że 500zł ewentualnie 400 mnie w pełni zaspokoją a on..................- dał mi 300zł i powiedział że tyle tez mnie zadowoli. i teraz jak on będzie miał urodziny to kupie mu skarpetki i majtki a nie perfumy za 200 stówy :( Jestem zła:( a co wy dostajecie na urodziny od mężą/ żony ???

Gość iiggaa
bo zrobiłaś mu przykrość powinnaś się cieszyć ze wogóle coś dostałaś

Gość wspolczuje mezowi
takiej zony:o

Gość ...................j..........
ale glupota...

Gość cukierasekk
:o :o

Gość agwara
Przeciez 300 zł duzo nei rozni sie od 400,a nawet nie jest duza roznica pomiedzy 500. Powinnas sie cieszyc ,ze dał Ci tyle,bo gorzej by byłoo jakby dał 100 a lbo wcale.

o boże macie problem widze wiekszy ode mnie juz od 7 lat mówimy sobie co chcemy na urodziny więc dlaczego niby w tym roku nie miałm tego robic??????

ja akurat potrzebowałam 500zł do fryzjera wiec te 200zł bedę musiała dac ze swoich- szok! :O:O:O:O:O:O

Gość iiggaa
a powiedz mi prosze jakbyś sie czuła gdyby mąż sobie coś zarzyczył a Ty akurat nie miałab aż tyle pieniędzy żeby mu to kupić?

ty mu lepiej na ur kup karnet na nowa zone...mam pytanie a ty pracujesz...bo moze wszystcy sie tutaj nabijaja..a wy po prostu jestescie niezle syt para..i kasa nie robi wam wiekszej roznicy i ot takie podejscie macie do robienia sobie prezebtow...no coz ja mam inne.. mi serce peka jak dostaje gucciego...bo sadze, ze kasa zostala wyrzucona w bloto... no wiec pracujesz?

Gość o boszzzzzz
Nie wiem jak pustą trzeba byc, zeby na fryzjera 500 zł wydawać!!! Kuźwa - lekkoduch i rozrzutnik z ciebie! My z mezem robimy sobie symboliczne upominki, bo nie wazne jest co, ale pamieć! a bywa ze ustalamy ze nie kupujemy sobie nic, bo i tak jak trzeba cos to sie kupuje:-o ja pierdykam! walnij baranka w sciane, moze ci sie rozumek wstawi gdzie trzeba:-o

nie chodzi o to że nie ma tylko o to że im starszy tym bardziej snerus! on powiedziął żę chce perfumy za 200zł więc kupiłam. Ale jak ja mu juz ze dwa tyg mówie że musze iść do fryzjera i prawie to będzie w granicach moich urodzin wiec jak mi zafunduje fryzjera to będzie prezent ok.

Gość iiggaa
No spoko a nie pomyślałaś ze akurat nie miał lub stara się oszczędzać

Gość paróweczka
klaudio - nie pytaj o rade ani nie zal sie na kafeterii; zawsze dostaniesz tutaj po pysku, cokolwiek byc napisała

ja jestem obecnie na wychowawczym. idę raz na 4 mce do fryzjera! nie robie sobie bóg wie jakiej fryzury za 500zł bo tyle bym nie dała za balejage czy pasemka musze podnieść włosy i to wszystko. nie jestem wymagająca ani rozruztna nie kupiłam sobie nowego ciucha od wiosny a kasisaci tez nie ejstesmy na tyle by wydawać po 2 tyś na tydzien.

wiecie co..kazdy ma to na co go stac..i powiem tak....zarzekalam sie mln razy, ze nigdy nie wydam np 600zl na puder...i pewnie tak bedzie....ale z perspektywy czasu, dochodow...zycia...jesli mialabym fuuul kasy to czemu nie? bo szkoda pieniedzy?im wiecej kasy tym lepsze uslugi i produkty.... no coz teraz moge pomarzyc o perfumach za 500zl...mam za 300...i nie pisze tego ze by kogos wk...mam bo odkladalm kase:)...wymarzone...sory to woda perfumowana ..ale dobra markowa... wiec jak ja stac na fryzjera za 500zl..to niech idzie... nam sie moze pomarzyc fryzjer za taka kase...patzrymy na jej syt z perspektywy naszych pustych portfeli 4 osob rodzin i problemow rodzinnych...

Gość iiggaa
No to domyślam się dlaczego nie dał Ci 500 zł.

Gość do Klaudia
mozesz mnie uswiadomic co robisz z włosami za 500zł??????????? z ciekawosci pytam tylko

a skoro maz nie wykopal claudi z domu jeszcze to znaczy ze sa szczesliwa para...i taaaka straszna kobita nie jest..przynajmniej dla niego:0

nie chodzi o to że rozrzucam kase. Na przedłużanie włosów uspyrlałam sobie sama iszkoda by mi było tych 1700zł za włosy gdzie po 4-5 mcach musze dać 500zł za ich podniesienie. Perfumy jak kupuje za 200 zł to mam je z rok kosmetyki- owszem wole dac 100zł za markowe cienie do powiek i miec je dwa lata ale mam wtedy dwie palety kolorystyczne które używam a nie stoo innych różnych kolorów których nawet nie tknę.

Gość do Klaudia
nadal jestem ciekawa za co 500zł u fryzjera,mi jeszcze sie nie zdarzyło:-o.No moze raz jak przedłuzalam włosy to wyszlo znacznie wiecej.

Gość do Klaudia
ok juz wiem:)

więc nie piszcie że jestem rozrzutna bo moje wizyty u fryjzera są co 4 mce sama sobie układam w domu włosy nawet na wesele czy inną uroczystośc potrafię sie uczesać- w innym razie musiałabym dac ze 100zł na koka