Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _heroine_

Jak udawac obojetosc gdy sie kocha?

Polecane posty

Gość _heroine_

Moj problem polega na tym ze kocham bardzo mocno chlopaka z ktorym juz nie moge byc, nie chce byc. Dwa razy probowalismy i nic z tego nie wyszlo nie bede sie zaglebiac w szczegoly. Wiem ze on mnie tez kocha, ale to pies na baby....Dlatego chcialabym abyscie mi doradzili. Jestem teraz za granica (wakacje - trzeba dorobic) potem wracam na studia. I pewnie sie z nim spotkam, bo mamy wspolnych znajomych. Boje sie mojej reakcji na to kiedy zobacze go z inna dziewczyna. Nie chce odstawiac jakiegos teatrzyku i demonstracyjnie opuszczac dajmy na to pub czy znajomych. Wiem jednak ze moge psychcznie nie wytrzymac, nie chce tego ogladac:/ ale chce mu tez pokazac ze mam to gdzies. Ze juz mi nie zalezy. Wiem to gra...ale z nim sie inaczej nie da. Mi nadal zalezy, ale juz nie chce walczyc. Prosze pomozcie, co mam zrobic jak sie zachowac. Zaciskac zeby? Wiem ze moi znajomi wcale mi tego nie ulatwia beda mieli wzrok wbity we mnie...beda sie patrzyli co zrobie. To mi dodatkowo skomplikuje sytuacje. Nie jest tak latwo grac obojetnosc, moze macie jakies sprawdzone metody? Dziekuje.

Gość normalna w mercedesie
chyba najlepszą metodą byłby drugi, tym razem na poziomie chłopak🖐️

Gość _heroine_
z tym moze byc problem. Zeby spotkac takiego wartosciowego trzeba czasu. A ja go nie mam... :/

Gość _heroine_
:))) chyba bym umarla, albo jej zaczela mowic w co sie pakuje.. a jemu przywaala z piesci. Nie stac mnie na taki gest w sensie 'czesc co tam u was?' ale dzieki :)

Gość _heroine_
No dokladnie! nie wiem no...chyba po prostu bede udawala ze ich nie widze, ale zauwazal to wiec juz nie wiem co mi pozostaje:/