Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekafska blądyna

Faceci, co robicie na kafe?

Polecane posty

Gość ciekafska blądyna
Panowie Moi... psujecie całą zabawę. Poznawszy kobiety do końca (aczkolwiek to niemożliwe) żadną przyjemnością będzie poznawanie kolejnych pań, bo to wszystko takie podobne... Dlaczego niektóre rzeczy mówi się przyjaciółce a facetowi nie? No właśnie dlatego... Sami sobie strzelacie samobója:(

Ja tam nic nie zgłębiam i nie poznaje. Ja tu szukam linków do fotek z gołymi babami i czochram misia pod nie M a m n a j w y ż s z ą s t o p k ę GDZIES JUZ WIDZIAŁEM DŁUZSZA:p:p:p:p

Mój zakres obowiązków na tym forum obejmuje: - ćwiczenie batem kafeteriuszek, - wytykanie im wad, żeby mogły nad soba pracować, - wskazywanie ich dwulicowości, relatywizmu, braku logiki w rozumowaniu, - podstępne wytykanie głupoty niektórych z nich - analizowanie ich zachowania pod różnymi kątami. Co sprowadza na mnie gromy, ale w ogole się tym nie przejmuję :classic_cool:

Gość noxxxman
Jestem tu dla: a) beki b) poznania taktyki przeciwnika:) c) jeszcze raz beki d) bo mi się najczęściej nudzi w pracy i nie ma co robić:)

Gość kochliczek
uwielbiamy was kobiety!!!a janlepiej czytac o tych pierdołach co piszecie az czasem zal tyłek ściska:)

ten rodzaj jest juz tak zepsuty, ze zadna naprawa nie wchodzi w gre. lepiej zapobiegac dalszemu zepsuciu niz leczyc te zepsute. jesli uda mi sie uratowac chociaz jedna duszyczke, umre szczesliwy ;)

Gość to wy tu dla nas jesteście
żeby nas ratować? Wolne żarty:D Retro wracaj, zobacz jak się panoszą bezkarnie chłoptasie!

Gość to wy tu dla nas jesteście
Można jeszcze dodać: "Lekarzu, ulecz sam siebie" Hipoktyzja na całej linii Ktoś na dnie łapiąc kogos za rękę nie wyciągnie go na powierzchnię No ale kultury może się trochę nauczycie dzięki nam, ogłady i oczywiście spolegliwości :classic_cool: