enter63 0 Napisano Luty 4, 2022 Wino domowe,landrynki + spirytus. W proporcjach na 0,5 l : 50g/450g ; Landry nek ile chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NatalieC 1 Napisano Marzec 31, 2022 Ja jakoś nie lubię kombinować, nie piję alkoholu zbyt często, a jak juz piję to np. po prostu wódkę z pomarańczowym caprio i grenadiną. I do tego dużo lodu, pyszny i prosty drink Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Kwiecień 20, 2022 Mam podobnie, albo z caprio pomarańczowym, albo z czarną porzeczką. Przy okazji dostarczamy do organizmu dużo witaminy C, więc kac następnego dnia nie męczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiwal 0 Napisano Kwiecień 23, 2024 Blue curacao + wódka + sok ananasowy + syrop kokosowy + lód. Mój ulubiony Podpowiem, ze alkoholi warto jest szukać w sklepach online https://amarone.pl/ Spory wybór róznych mają tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach