Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anahi

Jak się zemścić na chłopaku?

Polecane posty

Gość Anahi

Pewien chłopak zapewniał mnie,że mnie kocha i chce poprosić o chodzenie. Tydzień później dowiedziałam się,że On kłamał, chce się zemścić bo już kilka razy mnie okłamał. Jak moge się na Nim zemścić? Prosze o mądre odpowiedzi!

Gość OJ NIE WARTO

Gość i juz wszystko jasne
od dawna wiadomo, ze najlepszą zemstą jest... brak zemsty ;) olej go totalnie, niech mysli ze masz go totalnie w dupie. jak sie bedziesz mscila to wyjdzie na to, ze jednak nie ejst ci obojteny a po co ma tak myslec?

Gość magggggggg...i
podpisuje sie..... olej go.Nawet nie rozmawiaj z kolezankami na jego temat,nie patrz....a wrecz ostentacyjnie odwracaj sie na jego widok. Trzymaj tak,a zobaczysz,ze go to zaboli. Powodzenia

Gość feryyko
umów sie z jego kumplem

Gość nudzi ci się bardzo
jest tylu fajnych chłopaków i tyle ciekawych rzeczy do zrobienia, a ty chcesz myśleć cały czas o jakimś dupku? Po co?

Oj ja mam super sposób :D skoro są wakacje to czas na zmiany (nie wiem ile masz lat i czy chodzisz do szkoly, bo jak tak to cos dla ciebie)zmien fryzure (nie musisz , ale moze czesz sie troche inaczej) moze mala zmiana stylu..?? postaraj się wyrobic, a na rozpoczecie roku odpicuj się jak malo kto :D Pozostaje jescze kwesia czy ten chłopak chodzi z tobą do szkoly :P

Gość kochlik
ocet go:)

albo zamiesc jego numer tel na stronie gejowskiej niech sobie poslucha jak mu chłopaki wyznaja milosc i dyszą do słuchawki:):):):):):):)

Gość kochlik
to tez jest opcja jedna z wielu.ale nie czyn nikomu co Tobie nie miłe