Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to

Co to może być?

Polecane posty

Gość co to

Na początku lipca miałam okres, potem dni płodne ok, kochalam się z mężem, potem zaczełam jeszcze krwawić,juz tydzien krwawię, brzuch mnie bolał a raczej podbrzusze a dziś wydaliłam z siebie troszkę sporawą kulę z krwii.. CO to może być? Chyba to nie poronienie?

Gość cos o tym wiem
idz jak najszbciej do lekarza i nie czekaj dluzej!!! ja mialam akie same objawy gdy poronilam. a bylam w 7 tg ciazy. nie czekaj dluzej ylko idz bo mozesz miec jakies konsekwencje.

Ja tez tak mialam i poronilam,wiec nie czekaj tylko idz do lekarza,zeby cie wyczyscil!

Gość cos o tym wiem
ja zaszlam w ciaze w dni nieplodne wiec y tez moglas zajsc wtedy w ciaze i nawet nie spodziewac sie tego. przy poronieniach tak jest. krwawi sie i moga wystapic takie objawy jak u Ciebie. wiec dluzej nie zwlekaj.

jeśli byłaś w ciąży to na teście beta hCG powinno Ci wyjść. Lekarz pewnie Ci zleci żeby go zrobić. Jak dasz radę to zrób sobie go jutro. Kula z krwi czyli skrzep? Bordowy? Czy taka jaśniejsza bardziej różowawa?...

Gość Clovcia
Leć do lekarza! Najprawdopodobniej poronienie, a nwet jeśli nie, to i tak lepiej jak powie Ci o tym gin.

Gość co to
Dzięki dziewczyny. Zamarłam. Boję się. Jutro lecę do lekarza.

Gość co to
brunatna.

Gość nieznajomyyy

Gość co to
a wlasnie, zapomnialam napisać, że mam wkładkę wewnątrzmaciczną cooper T już 2 lata i 2 miesiące i tylko pomiędzy okresami 4 miesiące po założeniu plamiłam, potem wszystko się unormowało, miesiączki też. aż do tego cyklu.. Wczoraj po wydaleniu tej kulki jeszcze trochę po krawiłam, teraz już tylko plamię. Najblizszy termin ginekologa to poniedzialek rzecz jasna zapisałam się. Położna mówiła, że jesli będę krwawić to mam zgłosić się na izbę przyjęć.

jak z tą wkładką to nie wiem. Jeśli poroniłaś to ta kulka była by różowawa albo jasna czerwona, a jak skrzep to bordowe. Jak dasz radę to zrób sobie test nawet zwykły płytkowy chociaż beta hcg byłby lepszy bo jeśli byłas w ciąży to z dnia na dzień ten hormon będzie spadać. a do poniedziałku to 4 dni są.

Gość co to
no chyba nie skoro ja mialam miesiączkę na koniec czerwca początek lipca., z czego to byly tak bardziej plamienia, te w lipcu.