Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam kochanego faceta

jakas laska dostawiala sie do mojego faceta z zerowym dla niej skutkiem

Polecane posty

I jestem z tego niesamowicie szczesliwa:)) Dzialo sie to dzis po poludniu. poszlismy razem do restauracji sel service. usiedlismy przy dosc duzym stole i ja na chwile poszlam do lazienki. jak wychodzilam patrze sie jakas panna usiadla miejsce obok i robi jakies dziwne pozy, chrzaka, poprawia dekolt byle by zwrocic uwage na siebie. moj nic nawet sie odsunal. no to ona sie przyblizyla jakby i jakby go niechcacy musnela. moj sie znowu oddalil. to ona pyta go o godzine choc niedaleko byl zegar:)) moj jej wskazal zegar a ta dalej cos probowala wymyslic. w koncu do akcji wkroczylam ja wracajac na miejsce. pannie widac bylo tak glupio, ze od razu zwiala a ja dzieki temu mialam mile popoludnie:))

Gość lolek lolowicz
to fajnie :-)

Gość up bo ważne
:D Fajna historia, a teraz 🖐️

Gość fascynujące

Gość cukierasekk
a co miał zrobic jak byłaś obok :)

On mnie nie widzial bo mialam byc w WC. cala akcja toczyla sie jak on mnie nie widzial wiec mial wolne pole:))

Gość ja pije zielona
no właśnie :P jakby Ciebie tam nie było to by pewnie byl bardziej uprzejmy :P jak miał się zachować, kiedy wiedział, że zaraz wyjdziesz z tego kibla? :D

On mnie wogole nie widzial wiec mial wolne pole jakby chcial. Po prostu trafilam na porzadnego faceta:))

Gość no ale do restauracji przeciez
razem poszliscie. Niby jak siemial zachowac? Przeceiz bylz toba, choc chwilowo bylas w kiblu. Zachowal sie dobrze, ale nie robcie z facetow bohaterow, jak sie normalnie zachowują

Gość ja pije zielona
mi też się wydaje, że to normalne zachowanie, ale skoro czułaś potrzebę poinformowania o tym wszystkich na forum...

Gość naprawdę facet
zachował sie niesamowicie! 😴

No i ciesze sie bardzo, ze sie tak zachowal a tym bardziej iz widac bylo wyraznie, ze on ta laske olewal mimo ze sie glupio do niego mizdrzyla.

Gość cukierasekk
dokładnie takie zachowanie to powinien być standard, będziemy teraz go wychwalać bo się na panienkę rzucił :) ale zbyt kulturalny to on nie był - dziewczyna pyta o godzine a on paluchem zagar na ścianie wskazuje :D

Gość cukierasekk
*nie rzucił :D

Gość ciekawe jakby sie zachowywal
gdyby ciebie nie bylo w poblizu.:o

Gość no wlasnie nie ma z czego
sie cieszyc bo to powinien byc standard.

Gość jakby sie zachowal zawistne
looserki ? mogłby sie zachowac jak wasz, np podac lub wziąźć numer telefonu zanim jego panna wyszłaby z tego kibla... Ale na szczescie nie kazdy facet jest zlamasem na jaki wy trafiacie albo myslicie (i cale szczescie z takim podejsciem...) ze traficie :P

Gość osoba wyzej chyba ma
jakies przykre doswiadczenia w tej dziedzinie

Gość briged bardot
ja na takiego nie trafiłam (kilka razy przekonałam się, że w takich sytuacjach zachowuje sie podobnie jak facet autorki), ale nie widzę potrzeby pisania o tym na forum :O bo to chyba normalna reakcja..

Gość tak se mow ..
wiedzial ze wyskoczysz z kibla w kazdej chwili wiec nie mogl byc za mily pewnie byla taka sobie ale takiej co by mu sie podobala by ie odmowil, nie masz co sie szczycic

Gość autorka z normalnych
sytuacji robi cuda swiata. skoro tak milo ją facet zaskoczył to widocznie nie jest go pewna.:o

Gość briged bardot
dobra niech sobie pisze skoro jest z niego taka dumna, ale dla mnie to zwyczajna reakcja wiernego faceta-wylane na inne laski

Gość jakby sie zachowal zawistne
musisz byc bardzo krotko na tym forum jezeli uwazasz ze o normalna sytuacja :D :D :D tutaj jest zbieraniana kobiet ktore sa po rozwodzie albo po zerwaniu z facetem, ktory zdradzal...albo same zdradzaly, zdradzaja albo maja taki zamiar... temu forum brakuje facetow i kobiet ktore nie zdradzaly, nie zdradzaja i nie maja takie zamiaru :O

Gość a odkąd to forum
jest reprezentatywne? tu zazwyczaj piszą osoby, ktore maja jakies problemy. fakt, że jak sie dluzej siedzi i czyta to co tu piszą to można zwatpić ale to tylko forum, krzywy obraz rzeczywistosci.:o

Gość cukierasekk
jakby sie zachowal zawistne= autorka topiku chyba nie wierzysz we wszystko co ludzie na tym forum wypisują??? :o :o niektórzy lubią sobie pofantazjować :o pozatym jednak normą nadal jest wierność w związku i to że facet nie rzucił się na laske i jej nie przeleciał pod stolikiem to właśnie jest norma :o a Ty w kibelku nikogo nie spotkałaś? może chcesz się pochwalić że sprzątaczowi nie dałaś się poderwać ;)

Gość to ze pisza tu osoby z problem
ami nie znaczy ze to forum jest TYLKO dla takich loudzi :O to nie jedyne forum na ktorym pisze i na tamtym nie ma tak wypaczonego spojrzenia na ludzi i rzeczywistosc ogolna jak tutaj :O przychodza tu jakies gowniary z problemem cery a wychodza z poczuciem ze facet je zdradzi bo takie jest nieodwracalne prawo wszechswiata i najlepiej niech ona juz zdradzi pierwsza faceta bo takie jej prawo przysluguje tutaj zawsze poklepia ja po plecach :O Popieram autorke tego tematu, forum nie jestd tylko by sie zalic ale tez dzielic radoscia a czytajac takie zawistne posty jak wasze typu: a jak mial sie zachowac skoro bylas obok - sugerujace ze gdyby sam tam poszedl to pewnie od razu zerżąłby te panne na stoliku od razu to sie tylko smiac chce

Gość tu nie chodzi o to
że gdyby jej nie bylo to on cos by tam mogl wiecej robić ale o to, że takich sytuacji nie powinno sie tak apologizować bo to powinna być absolutna NORMA w zwiazku!

Gość cukierasekk
to ze pisza tu osoby z problem: pod stolikiem :D trochę dyskrecji :)

Gość hssjjs
eee tan poszła do sracza to nie miał czasu zadziałać jakby ciebie nie było a ona byłaby ładna napewno nie byłby taki obojętny naiwniaro ahahahah