Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greg 82

Kobiety częściej zdradzają

Polecane posty

ja nic takiego na faceta nie powiedzialam... zgadzam sie z Toba bo sama calkiem wierna to nie bylam... ale nie puscilam sie z innym!!! zeby nie bylo...

Gość greg 82
aha czyli nie byłaś wierna, ale też się nie puściłaś

no dokladnie... pare razy spotkalam sie z innym. Uwazalam ze to moj kolega a on mnie podczas ktoregos spotkania zaczal calowac... Czyli to nie z moje winy bylo bo i tak nie zdazylam zareagowac... Po prostu sie nie domyslalam ze on moze cos takiego zrobic...

Gość greg 82
No ale poszłaś z nim do łóżka?

Gość nie wszystko jest łatwe
co za "głupota" i stereotyp tak twierdzić. jak świat długi i szeroki są ludzie którzy maja zasady i szacunek do innych albo są ich pozbawieni. a że dzisiejszy świat jest "wyuzdany i brutalny" w pewnych zachowaniach, no cóż jestem pewna że znajdziesz kobietę która doceni to co jej dajesz. Dzisiaj wierność i uczciwość nie jest w cenie ale cieszy fakt że są jeszcze ludzie dla których ta wartość się liczy. a z tą "świnia " ona nie ma wyboru, my go mamy i tych właściwych wyborów Tobie życzę

Gość kolego
greg 82 masz racje ta sa kur wy niewyzyte ciagle im malo

Gość eh te wymoczki
Jak taki jeden z drugim nie dają rady, to co poradzić... ale co się tak oburzać, przecież Wam nie ubędzie :P