Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały problem niewiem co teraz.

ktos nam zwędził gumkę

Polecane posty

zawsze z mezem trzymamy schowane prezerwatywy głęboko w bielizniarce, i dziś własnie jedna nam zgineła .. ale od poczatku wyjasnie a wy mi doradzcie bo juz nie wiem co mysleć zajrzałam dzis do bielizniarki i zobaczyłam że w opakowaniu jest jedna a wiem na 100% ze powinno byc dwie i moja pierwsza mysl choć nieprawdopodobna że to mój maz zabrał jedna do pracy ( pracuje na nocki) więc zadzwoniłam do niego spytac o co chodzi ale on był zdziwiony i sam mi przyznał że faktycznie powinno byc dwie, mieszkamy na piętrze sami z dzieckiem 6 lat( swoją drogą jego też pytałam czy przypadkiem nic z tamtąd nie wyciągną ale mówi że nie) ale w naszym domu czesto zostają rodzice albo mój brat kawaler . już nie wiem co mam myslec kto ją zabrał???????????

no ale jak mam pójsc i zapytac słuchajcie zgineła gumka przyznac sie kto ja wziął ? no przecież to bez sensu i tak nikt sie nie przyzna .. a brat cuz według mnie odpada bo kasy ma jak lodu raczej stac go sobie kupic a nie grzebac w moich majtkach:O

moze braciszek akurat nie mial czasu aby do sklepu leciec. innymi slowy, byl w naglej potrzebie. :p

a nie uwarzasz ze dziwne było by wtedy że od razu zapiera sie że powinno byc dwie i kropka nawet z roboty chciał przyjechać i wyjasniac z moimi rodzicami a do brata chciał dzwonic bo go niema w domu a pozatym to on w tej pracy nawet jak by chciał to niema z kim i gdzie bo tam na zmianie jest ok 13 osób i ciągle sie wszystcy wszedzie kręca a tak na marginesie ja go do pracy worze więc widzisz ze to dziwne wszystko:O ps babki tez tam żadnej ciekawej niema same starsze i męzatki

tam gdzie pracuje to jest hala produkcyjna i pokój socjalny z wiecznie otwartymi drzwiami a on faktycznie nawet do kibelka nie ma czasu pójśc

no kurcze sama nie wiem co myslec przecież nóg nie dostała ktos ją wziął tylko kto????????

Gość expedientka
skoro brat i dziecko nie , no to wychodzi na to ze mąz, przeciez ci niepowie ze wzioł gumke bo była mu potrzebna , swoja drogą to mógł sobie kupic ale skąd wiedzial ze ty liczysz gumki

Gość fela1313
poszukaj dobrze w tych majtkach, moze wypadla z paczki

pisałam że sam od razu powiedział ze ma byc 2 i koniec .. wydaje mi sie że jakby coś krecił to by próbował mi wcisnać kit że została tylko 1

wież mi że przewróciłam cała szafke ale niema

Gość fela1313
moze jednak wciska ci kit? przytaknal ze maja byc dwie, zebys nie nabrala podejrzen.

no dobrze w takim razie dlaczego by chciał robic z siebie idiote i wypytywać moich rodziców i brata??????????

Gość po pierwsze to
ani rodzice, ani dziecko, ani brat nie grzebaliby ci w majtkach w szafie.Po drugie, tylko kompletny głupek nie powiedzialby w tej sytuacji, że ma byc jedna. Wniosek - nikt WAM gumki nie ukradł. Mąż sobie wziął, nie wiadomo, czy do pracy, czy po pracy. Wział, bo mu do durnego łba nawet na myśl nie przyszło, że ty te gumki liczysz. Tyle w temacie. :O

Gość fela1313
tym bardziej by wypytywal, bo by sie nie przyznali, a on by byl kryty swoja dociekliwoscia

zgadzam się w 100% z \'po pierwsze to\'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość fela1313
a moze to jednak dziecko, tylko sie boi przyznac, bo bedziesz zla? wez dzieciaka pod wlos.

moja pierwsza myśl była taka że on pewnie wziął ale wedłóg mnie jest to niemożliwe po prostu oprócz pracy nie rozstajemy sie nawet to ja jego zaworze do roboty i potem on dzwoni pomnie i go zabieram z pracy a tam same starsze facetki robią no dziwnie mi to wygląda ja wiem że tam poprosu niema warunków i nie miałby z kim

Gość expedientka
ale mógł sobie kupić paczke gumek , tak osobno do pracy (awaryjnie) był pewny ze nie liczysz albo chyba ze dziecko wzieło i gdzies polozyło albo rzuciło w kąt

Gość fela1313
az tak mu ufasz? pamietaj, mezatka tez kobieta

nie no niewierze że by to zrobił jesteśmy naprawde dobrym małżeństwem on nigdy nie dał mi powodów do podejrzen zazdrości cokolwiek nie wiem

Gość expedientka
no to jak mąz nie wzioł to wzieło dziecko z szuflady gdy ty niewidzialas i rzuciło miedzy zabawki , albo moze przeliczyliscie sie i miala zostac jedna guma a nie dwie ,

mysle po prostu na wszelkie sposoby i wymysliłam że to nie on wiem że rózne rzeczy ludzie robia ale on nie pije w pracy i sądze żeby tam na jakąś zwrócił uwage naprawde znam je wszystkie to są zwykłe kobiety mieszkające na wsi żadne tam barbi czy coś zaniedbane raczej bym powiedziała

Gość expedientka
zapytaj dziecka delikatnie ,

powiedzcie mi kobiety czy znacie faceta który by zdradził młodą żonę z jakaś starszą babką dziecko pytałam był dzisiaj w tym pokoju przez cały praktycznie dzień ale powiedział że nic tam nie ruszał nas po południu nie było :O

Gość expedientka
NO TO MOZE podczas igraszek zuzyliscie o tą jedną wiecej ???

moja mama siedziała z małym my byliśmy w mieście potem przyjechaliśmy do domu chwile posiedzielismy i zawiozłam go do pracy