Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Penny_Lane_z_Krakowa

Za duże wymagania??

Polecane posty

Gość Penny_Lane_z_Krakowa

Moja przyjaciółka mi powiedziała, że mam za wysokie wymagania i w życiu sobie tego księcia z bajki nie znajdę. A ja nie mam wymagań - facet niemusi być ani przystojny ani bogaty, może sobie palić, pić, byle z umiarem, nie oczekuję posypywania wycieraczki płatkami róż ani brylantów w kieliszkach z winem... Chciałabym tylko, żeby był mądry i wrażliwy, żeby można było z nim pogadać o poważnych sprawach, ale i poczytać wiersze i posłuchać poezji śpiewanej. Ale też nie, żeby był jakiś taki rozlazły - powinien być wyluzowany, z poczuciem humoru i męski. No i tyle. Czy to tak dużo?? Wydaje mi się nawet, że kilku takich w swoim życiu spotkałam, tylko akurat z nimi nie było mi dane się związać... Zresztą, może to ona ma zaburzony punkt widzenia. Mamy po 20 lat, ona jest ze swoim (pierwszym, ale od razu udanym :)) chłopakiem od 4 i zaczyna dziwnie patrzeć na każdą dziewczynę w naszym wieku, która jeszcze nie myśli o ślubie i dzieciach...

Gość e tam ja dziwnie patrzę
na dziewczyny ktore w tym wieku chcą mieć męża i dziecko.:classic_cool:

" żeby był mądry i wrażliwy, żeby można było z nim pogadać o poważnych sprawach, ale i poczytać wiersze i posłuchać poezji śpiewanej" a to, ze podobają ci sięzwykle przystojni, dobrze ubrani, atrakcyjni, wysocy, zaradni, konatktowi i w ogóle super... to tylko czysty przypadek ;)

Gość adam z białowierzy
u r z e k l a m n i e t w o j a h i s t e r i a