Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle sie dzieje zle

Proszę wejdź i pomóż!

Polecane posty

Gość zle sie dzieje zle

Kilka dni po stosunku z moim nareczonym zaczelo sie ze mna dziac cos dziwnego a mianowicie: oslabienie, stan podgorączkowy, bóle podbrzusza, ból mięsni plecow, wypadania wlosow itp, nic mu nie mowialm bo nie chcialam zapeszac zwlaszcza iz te objawy minely po tygodniu no moze ok. 10 dni. Jedyna osoba ktorej sie zwierzylam to moja matka. Ona od poczatku nie lubiala mojego narzeczonego i powiedziala ze najlepszym wyjsciem bedie pojsc do lekarza ogolnego i opisac objawy i wtedy da mi skierowania na badania. Moj narzecozny ma bogata przeszlosca i zaczynam na powznie sie bac ze moze zarazil mnie jakims chorobskiem. Ja bioe pigulki wiec nie stosowalismy dodatkowego zabezpieczenia a prez moja ufnosc do niego i to ze ejst moim stalym partenerem nawet nie myslalam o tym zeby uzywac gumek. Boje sie strasznie, mam zle przeczucia, chcialam sie tu wygadac po prostu

Gość kochna idź do lekarza
może nic się takiego nie dzieje,ale będziesz miała spokój

Gość zle sie dzieje zle
moze ktos tu jest kto spotkal sie z czyms takim? ja nigdy nie mialam takich objawow a nie chcialam tez od razu mowic to facetowi bo nawet nie wiem czy to przez niego czy przez co,moglby sie ogniewac ze go podejrzewam za mnie czyms zainfekowal juz sama nie wem co robic glupieje.

Gość slonecznikkkk
to nie dobrze ze nie ufasz swoijemu partnerowi...:( ja to mam dobrze moj ze mna first raz i ja z nim:) i niczego sie nie obawiam.. mysle ze nie zarazil cie niczym skoro wczesniej na nic nie zachowrowalas no chyba ze Cie zdradza to wtedy jest taka opcja...

Gość zle sie dzieje zle
dziekuje kochane, grypa to na pewno nie byla bo nawet katarku nie mialam , naJbardziej zaniepokoilo mnie wypadanie wlosow i to oslabienie. na jutro nan wizyte u ogolnego , spodziewam sie ze da mi nawet skierowanie na badanie HIV . Odnosnie mego narzeczonego to wyjechal w interesach na 2 m-ce do holandii ale jelsi mnie czyms zarazil to nie daruje mu

Gość eh te wymoczki
ej, ale facet czemu nie choruje? w takim razie on już powinien mieć 3 stadium kiły, to nieuleczalne :/ ale se chłopa wzięłaś, nie zazdroszcze

Gość eh te wymoczki
przy okazji zrób badania na wszystko, co się da, na hiv, hpv i na żółtaczki

Gość zle sie dzieje zle
jutro poprosze skierowanie an wszystkie te chororby, najgorsze jest jednak to ze zeby np wykryc czy mam Hiva musi uplynac 3 m-ce od zakazenia a tu dopiero minelo 2 tygodnie. Nie wem czy on choruje czy nie, on nigdy sie nie skarzy w kazdym razie ostatnio schudl z 15 kg co mnie tez zaczelo zastanawiac, ja jzu sie nastawilam na najgorsze. mogl mnie zdradzic i zaraxzic a teraz sobie zwial do holandii ale jak tylko zrobie badania i sie okaze ze cos jest nie tak to nie popuszcze draniowi bo moze zarazac tez inne dziewczyny

Gość eh te wymoczki
jeśli piszesz, że narzeczony i cały czas współżyliście bez gumek i teraz dopiero nagle Cię zaraził, to chyba wychodzi na to, że obrabia Ci dupę za Twoimi plecami

Gość lalalalalaaa
Bardzo Ci wypadały te włosy?

Gość zle sie dzieje zle
przez ok tydzien garsciami wylatywaly, teraz juz wrocilo do do normy ale z tego co czytam na necie to moga byc tzw objawy utajone :( musze zrobic koniecznie wszystkie badania, poki co nastawiam sie psychicznie ze ten "alfons" mogl mnie czyms zakazic