Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wirujące postaci magii

obdzydzenie do facetow!!

Polecane posty

mam jakies wewnętrzne obdzydzenie do chlopakow,nie wiem czy to spowodowane jest tym ze ktos mnie zdradzil,zranil czy poprosstu tym ze nie potrzebuje faceta.. Prawde mowiac coraz czesciej mnie sie osob pyta czemu nie mam faceta[brzydka nie jestem] ,chcialabym miec takiego wymarzonego,dobrego,romantyka... co prawda watpie czy tacy istnieja,no ale coz.. pomarzyc mozna.. bylo sporo okazji abym miala faceta,ale ciagle mnie cos powstrzymuje..Wczoraj umowilam sie z takim jednym,dal mi takiieggo calusa,ze az milo bylo,dawno takiego nie dostalam.. A dzisiaj co..juz nie traktuje mnie tak super slodko jak wczoraj..bylismy umowieni na plaze..ale wypadlo mi spotkanie z rodzina..bardzo wazne,zadko mam ttaka okazje.. a on kazal mi wybierac albo on albo rodzima. To jest chore..jakby niemogl zrozumiec ze z rodzina tak czesto kontaktu nie mam, a na plazy pogoda moze byc czesto..taki facet ktory karze ci wybierac nie jest najlepszy..dal mi wlasnie do zrozumienia ze jest obrazony i cos wiecej,ze moge tego zalowac.. powiedzialam czy jest pewien a on ze tak..wiec nie chce sie do niego teraz nawet odezywac i niemam zamiaruu...Mam chyba wielka potrzeebe znalezc idealnego chlopaka..hmm ktora kobitka by nie chciala...

Gość wykurrwiste ciapciochy
długie i nie czytałem, :o ps, mnie obrzydzają zbyt duże wargi sromowe 🖐️

co za pustka w glowie..ja pier.. żal...

o czym ty pierrdolisz gluptasku :classic_cool: o swoim tekscie ktorego nikt nie przeczyta? :classic_cool: :o

Myrevin tak na szybko...ona marzy o Twoim bokcu w swoim dupsku 🖐️ :D

ja bym dała sobie spokuj z takim gościem który z byle czego się gniewa, dzieckiem jest czy dorosłym facetem? tozachowanie mówi samo za siebie jaki jest i jak mu zależy na Tobie. powodzenia

Gość Kasia Tusk
faceci mają flaczka, który im sztywnieje i koniecznie chcą go wcisnąć w jakis otwór u dziewczyny.Obrzydliwi są bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

czy to dlatego że mam włosy na plecach?