Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martinn

Kto postawi mi KARTY ???

Polecane posty

Gość beldorr
daje Króla pik

Gość wrozka bardzo dobra
Zadaj pytanie

chciałbym się dowiedzieć po krótce na temat : - co z praca mgr? - co z moją miłością ? - co z moją pracą ? - co z moim zdrowiem ?

Gość beldorr
to tylko sam allah wie

Gość kaskla wwwwwww
czlowieku karty przez neta? nie rob sobie jaj

nie znam się na tym , ale chciałbym wiedzieć co czeka mnie w najbliższej przyszłości .

a czy ty nie potrzebujesz bardziej psychologa? ( to absolutnie nie jest zlosliwosc z mojej strony) nie jestem zadną wróżką, ale mam tarota, jesli bardzo chcesz podaj swoją datę urodzenia ;)

Spojrz w Tarota - może on wykarze ,że mam się udać do psychologa ?;>

Gość wrozka bardzo dobra
Martin: Jestes zdrowy jak ryba Mgr zdasz Milosc jest za rogiem Praca kroi sie i to dobrze platna :-)

Cieszy mnie to - tylko w tej pracy mgr brakuje mi weny :) ,a sama się nie napisze ;pp

ooo nawet Cie wróżko nie zauwazylem : a przez kilka minut wpatrywalem sie w to kiedy napiszesz a cos wiecej mozesz napisać na temat milości ?? mozna jakos opisac ta osobe??;>

- co z praca mgr? - co z moją miłością ? - co z moją pracą ? - co z moim zdrowiem ? 16.06.1982 ad mgr ) powinnas zdac, chociaz wygląda na to, ze nie pracujesz nad tym odpowiednio, skupiasz sie chyba na czyms na czym nie powinnas, rozwazasz, rozpamiętujesz zamiast calkowicie posięcic się nad pracą jakiej musisz dokonac jak juz napisalam, nie jestem wrózką, ale z kart wynika ze ten etap sie niedlugo skonczy, zacznie sie nowy i wygląda mi na to, ze wiele rzeczy sprawialo bądz sprawia ci trudnosci, ale odetniesz sie od nich calkowicie, wkrotce skonczy sie to co cie trapi, skonczy się dany etap w twoim zyciu, znajdziesz punkt wyjscia, wyzwolenie, odetniesz sie od przeszlosci i bedzie to zmiana szybka i nagla, ale dla ciebie korzystna ad milosc) narazie musisz przystosowac sie do zmian jakie zajdą w twoim zyciu, poszukujesz zrozumienia i bezpieczenstwa, jesli jestes teraz w związku twoja intuicja dobrze ci podpowiada, jesli nie masz w sobie magnetyzm i masz przy sobie swojego opiekuna, którego byc moze wkrótce dopiero zauwazysz ad praca) mam wrazenie ze w twojej pracy nie dzieje sie zbyt dobrze, ze jest tam wiele nieuczciwych osob, ale jest tez ktos kto tym nadzoruje i bedzie rozwazal wszystkie "za" i "przeciw" ty masz jasne i klarowne argumenty dzieki którym wszytko powinno udac sie wyjasnic, ale jesli zdecydujesz sie odejsc ze względu na otaczajace cie falszywe osoby czeka cie powodzenie i dobre samopoczucie, a przede wszystkim uczciwosc ;) ad zdrowie) nie wiem jakiego rodzaju masz klopoty zdrowotne, ale z kart wynika ze to problemy przede wszystkim natury psychicznej, strach lęk, wielka bojaźliwość i nadwrażliwość, a przede wszytkim oglądanie się za siebie i niepotrzebne rozstrząsanie przeszłosci, o ktorej najwyzsza pora zapomniec pozdrawiam i zycze powodzenia ;)

Gość wrozka bardzo dobra
To bedzie milosc od tzw pierwszego wejrzenia:-)

i przepraszam ze tak pozno pisze, bo pewnie nie odczytasz ;) ale nie widzialam twoich postów od tego zdania "I kolejny dzien nic :(" a taka analiza kart troszke zajmuje, choc jak napisalam, nie jestem zadną wrozką, kiedys się tym po prostu interesowalam

Gość wrozka bardzo dobra
I zakochasz sie jak wariat:-) Uwazaj jednak bo to panna lekkich obyczajow:classic_cool:

Sweet Dreams - dziękuję za wyczerpującą odpowiedz - nie znudzilas mnie , wrecz przeciwnie czytałem z wielkim skupieniem :) Jeszcze raz dziękuję .

Gość wrozka bardzo dobra
A mnie czemu nie podziekujesz nikczemniku?;-)

Przepraszam :( TObie wrozko również dziękuję .Naprawdę mi glupio ,że Ciebie pominąłem Jeszcze raz dziękuję no i będę uważał na tą dzieuchę lekkich obyczajów .

wrózka - ale wiesz jak to jest z miloscia , jak się zakochasz to koniec , pomimo ,że zdajesz sobie sprawę z tego że to osoba nie dla Ciebie , ale ciągle się łudzisz ,że może ona zmieni się dla Ciebie ... Wiem Swet Dreams napisała mi ,że mam pojsc do psychologa - moze miała rację ;)

Gość wrozka bardzo dobra
Niestety to jest to co zobaczylam w mojej szklanej kuli(nien wroze z kart od lat:-( Jednak pamietaj chlopku roztropku ze mozesz te dziewczyne zawsze naprowadzic z powrotem na porzadna droge. Powodzenia mlodziencze;-)

Gość wrozka bardzo dobra
Jezeli chodzi o lekarza to zgadzam sie z Sweet Dreams. Przyda Ci sie:classic_cool:

naprawdę ;-) Mam nadzieję ,że nie jest ze mną aż tak żle ,a to ,że czesem mam dobry nastój to nic zlego . Jeśli chodzi o wróżby , kule itp nie znam się na tym . Ostatnio na spotkaniu służbowym nakręciły mnie na wróżby moje znajome , które uznały ,że im się sprawdza .

Gość wrozka bardzo dobra
Na pewno Twoja przyszlosc jest swietlana, tak mi mowi moja kula . Zatem nie martw sie:-)