Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karafka76

Formoline - czy skuteczne??

Polecane posty

Gość daisyyyyy
co?? ja uważam, ze jeżeli ktoś wypróbuje tabletki i one mu pomogą to może do woli je wychwalać. Ja też brałam formoline i schudłam, nie ma w tym nic złego!

Gość maksiu.89
Zgadzam się z Jokoklo. Formoline jest do niczego, pieniądze wyrzucone w błoto. A uleczka_ppp powinna spalić się ze wstydu za takie grasowanie po forum i obrażanie innych.

Gość paola_szczecin
ja co prawda stosuję te formoline dopiero od niedawna, ale muszę się z wami nie zgodzić. Dla mnie to nie są pieniądze wyrzucone w błoto, wręcz przeciwnie, bo te tabletki naprawdę pomagają mi zrzucić pare kg. Ale to nie jest tak, że wezmę tabletkę i czekam na kanapie aż moja waga spadnie. Sama ciężko też na to pracuje. Ćwiczę, staram sie rozważniej jeść. To wszystko mam nadzieje przyczyni sie do mojego sukcesu.

Gość baby_junior
zaczęłam stosować formoline po świętach. Jak dla mnie tabletki bardzo skuteczne. Może dlatego, że mogę sobie pozwolić na to żeby coś zjeść. Kiedyś jak się odchudzałam, to nie mogłam nawet spojrzeć na cokolwiek. teraz jest inaczej. Bezpieczniej.

Gość balonoofka
jak dla mnie skuteczne. z tym, że ja nie jestem osobą która chodzi i się wszystkim chwali ile schudła... zrzuciłam kilkanaście kg, ale taki był zamiar jak zaczynałam brać formoline. Dodatkowo ciężko na to pracowałam, to wszystko było okupione ciężką pracą. Także cudu nie było :P spodziewałam się tego.

Gość Formoline
Takie tabletki są skuteczne. Ale tylko wtedy kiedy odchudzająca się osoba chce schudnąć! Trzeba pamiętać, że nie można siedzieć na kanapie i czekać aż stanie się cud! Po pierwsze tabletki, a po drugie ćwiczenia. To najważniejsze.

Gość grażka_sko
dokładnie, zgadzam się z przedmówcą. One działają jak się coś robi, ćwiczy, mniej je, a nie wtedy jak się siedzi na kanapie. Tu nie ma cudów, trzeba chcieć schudnąć i do tego dążyć!

Gość cencioszka
Wiecie co... ja rozumiem, że nie wszyscy muszą brać tabletki, ale trzeba szanować wybór innych. Jak ktoś ma ochotę to niech sobie bierze! W czym problem? Sama niedawno brałam formoline. bardzo jestem zadowolona, bo sporo schudłam. wszyscy zgodnie twierdzą, że wystarczy dieta i ćwiczenia. Tyle, ze na to trzeba mieć czas! Ja w domu tylko śpię. Dużo pracuję, jeszcze studiuję. Jak mam wolną chwilę to chcę iść na impreze albo do kina. Przy takim trybie życia tabletki to moim zdaniem świetne wyjście. Nie powiem, ćwiczyłam, ale nie robiłam tego 5 ani nawet 3 razy w tygodniu. zajęło mi to odchudzanie trochę czasu, ale jak teraz na siebie patrzę, to wiem, że było warto!

Gość Karoliinkaaaa
ja się kilka miesięcy temu odchudzałam i przez 3 miechy stosowałam Formoline. ładnie schudłam i później nie przytylam. Uważam, że każda z nas ma wolny wybór, ja chciałam się czymś wspomóc i mi się udało :)

Gość agnessaa
Formoline są bardzo dobrze znane na zachodzie. Ja bardzo długo mieszkałam w Niemczech, tam sobie kupowałam te tabletki i łykałam. Jak przyjechałam po kilku miesiącach do domu na święta, to mnie prawie nikt z rodziny nie poznał. Schudłam 15 kg, świetnie się czuję, świetnie wyglądam i nie przytyłam.

tez sie chyba skusze.ja musze zgubic minimum 10kg. Czytalam tez o preparacie podwojna celuloza.podbno jest super.

Gość kasiaholland
po jakim czasie stosowania widac efekty,bo ja stosuje 2 tydzien i przytylam 2 kilo zamiast schudnac? nie wiem dlaczego i co jest powodem,tak samo jem jak jadlam,zadnych zmian!?