Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DonPedro25

Chcialbym to zrobic z niewielka dziewczyna.

Polecane posty

Gość DonPedro25

Bylem do tej pory z dziewczyna, no moze nie wysoka, bo wysoki to jestem ja, ale byla dosc wysoka, szeroka w bioderkach, fajna pupa i tak dalej, a teraz marzy mi sie dziewczyna niepozorna, niska o dziewczecej urodzie. Pewnie wszystko ma malutkie i waziutkie. Dla niej moj kolega w majtkach pewnie bylby jeszcze wiekszy optycznie przynajmniej - wyobrazam sobie jak go obejmuje malymi dlonmi i probuje objac malymi usteczkami. Oczywiscie musi byc 18+, nie myslcie, ze cos ze mna nie tak. Po prostu chcialbym odmiany.

Gość hehhahhhee
aaaaaaaaaaaaaaaa kapuje kompleks małego penisa:D "Dla niej moj kolega w majtkach pewnie bylby jeszcze wiekszy optycznie przynajmniej " małe usta u kobiet ci się podobają:O?

Gość DonPedro25
Ja wiem czy maly penis - 16cm, i podobny obwód. Nie karlicy. Błeee.. Niższej. Ja mam ponad 190.

Gość 165cm to
dla ciebie duża czy mała?

Gość DonPedro25
Duza to by byla gdzies tak z 200 :) Jeszcze zeby byla nie za gruba, chudzina tez odpada - nie chcialbym niczego polamac.

Gość DonPedro25
Ide spac, moze przysni mi sie jakas nizsza kobietka. Ciekawe jakby jeszcze wygladal z taka anal :)

Gość DonPedro25
Ty to powiedzialas. Nie przepadam za piwem i nie traktowalbym tak nigdy kobiety. To ktora chce mi sie przysnic? :)

Gość kruszynka co lubi ZBUDOWANYCH
uwielbiam być z postawnym mężczyzną, a anal przypomina drążenie skały, niezapomniane przeżycie mała delikatna i diabelsko zwinna, żadnego fragmentu ciała nie możesz być pewny, wszystko znajdę i wypieszczę do spodu

Gość Niesmiala
Mam 157 ostatnio kochałam się z wysokim mężczyzną było super :-) Najpierw przy ścianie w łazience podniósł mnie jak piórko było cudownie ,później w łóżku mówił ze byłam jak kruszynka dodam ze nie jestem ani gruba ani za chuda taka w sam raz hihihihihihihi Anala nie było bo nie uprawiam ;-)