Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaaaaaaaaa

jaka ja jestem wkurzona

Polecane posty

Gość magdaaaaaaaaaaa

mój facet dostał prace jako ochroniaz na dyskotece.nie dość że bedzie pewnie gapił się na te półnagie laski to jeszcze się cofnie bo to praca dla debili a on jest po ciężkich technicznych studiach.Wolałabym żeby zarabiał nawet z 500zł ale w normalnej robicie :(

Gość mimi000
powiedz mu o tym ze nie pasuje ci to niech wie, jak kocha to zmieni robote

masz przechlapane teraz:O:O:O:O.mysle ze zaczniesz czescie teraz na kaffe przebywac:(.i załozysz topik w stylu......moj facet poznał blond mega wypasiona Andzelike...i co teraz:):):) MASZ ZAUFANIE DO NIEGO???? TO SIE NIE BÓJ.....

Gość normalna w mercedesie
znowu to zaufanie..czy Ty niedżwiedziu kogoś nim darzysz, czy to tylko teoria bez pokrycia??

Gość magdaaaaaaaaaaaa
ta do końca zaufanie do faceta mają tylko kobiety ograniczone.Ufam mu ale bez przesady..każda na moiim mieiscu nie byłaby zachwycona.tam chodzi pewna kategoria kobiet a facet jak facet to ludzkie że bedzie oglądał się za każdą wyzywająco ubraną to ludzkie i normalne dlatego nalezy unikać takich jednoznacznych mieisc wysokiego ryzyka

Gość magdaaaaaaaaaaaa
pomijam zdrade.Ta praca jest nie dla niego.Zrobi się wulgarny agresywny bo tak to jest jak sie pracuje z takimi ludzmi..przenosi sie pewne zachowania do domu

normalna w mercedesie znowu to zaufanie..czy Ty niedżwiedziu kogoś nim darzysz, czy to tylko teoria bez pokrycia? jasne ze wiele osób darze zaufaniem....(tej jednej jedynej akurat nie bo tak sie składa ze nie mam) ale moja teoria jest prosta......ufac i wierzyc....skoro sie straci wiare i zaufanie to nie ma naprawiania i 2 szans:O:O:O smutne ale realne i zyciowe...

Gość zatrudnij się incognito
jako Dobry Duch Lokalu, oczy i uszy szeroko otwarte, wałek na niewiernego w pogotowiu, spinacz na penisa może przytrzasnąć w sekundę jak przyjdzie mu ochota, a czarne okulary co rusz wsadzane na jego nos w momencie wejścia dupy z biletem nie z tej ziemi a ty gdzie pracujesz? na odludziu?

Gość magdaaaaaaaaaaaa
nie nei pracje na odludziu..ale to nie o to chodzi on będzie pracował w mieiscu gdzie laski przychodza czesto w okreslonum celu,w okresloy sposób ubrane itp..nie porówuj tego z moją wracą w biurze...eh ciekawe jakie wy byscie miały miny gdyby to był wasz facet..

Gość zatrudnij się incognito
a w biurze to pewnie same kobiety pracują, a na stanowiskach kierowniczych to nawet same panny:) a romanse biurowe to tylko w bajkach albo w erze:) daj spokój, jak się napatrzy na laski to potem masz orgazm gigant, bo gdzieś się będzie musiał wyładować:)

magdaaaaaaaaaaaa nie nei pracje na odludziu..ale to nie o to chodzi on będzie pracował w mieiscu gdzie laski przychodza czesto w okreslonum celu,w okresloy sposób ubrane itp..nie porówuj tego z moją wracą w biurze...eh ciekawe jakie wy byscie miały miny gdyby to był wasz facet.. inne sa pewne swoich facetów....ty chyba jednak nie:O