Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana o co chodzi

Panowi trzy życzenia

Polecane posty

chciałam zrobić mężowi niespodziankę seksualną , zawsze kochamy się po bożemu lub podobne warianty ale bez przesady lecz tym razem chciałam mu sprawić przyjemność i zobaczyć co lubi więc wymyśliłam że spełnię jego trzy życzenia jak w tej bajce o złotej rybce.I tak też mu powiedziałam a on zastanawiał się chwilę i powiedział że niema żadnych życzeń i jest dobrze jak jest.Szczerze mówiąc zawiodłam się bo myślałam że on jednak chciałby inaczej niż zawsze i ja też byłam nastawiona na jakieś jego fantazje.Okazuje się jednak że chyba niema.Mam pytanie czy wy naprawdę jak byście mieli taką okazje dostać pozwolenie od swojej kobiety żeby spełnić swoje fantazje postąpilibyście tak samo.

Ja bym chciał 1. Żeby z Marioli powietrze nie uchodziło 2. Żeby sama sie pompowała 3. Żeby tak guma nie yebało od niej :o

Gość skąd ja to znam
jak ja pytam mojego to reaguje m/w tak jak Twój. On twierdzi, że po prostu dostaje wszystko, czego chce i jest tak dobrze że nie wie czego mógłby chcieć więcej ;) Może twojemu też o to chodzi?

walnij mu na prezent karnecik do Agencji ;) podziała :D:D

Gość skąd ja to znam
nie ma jak "konktruktywne" rady... :/

"że po prostu dostaje wszystko" głupie, bo nie pomysli nawet ze moze Ty nie dostajesz wszystko

a poważnie to ja bym zagrała bardziej egoistycznie do znudzenia mówiła mu moje 3 życzenia ;)

Gość skąd ja to znam
pomyśli, pomyśli :D Tak napisałam, bo w tym momencie chodziło o faceta, a nie o mnie.

Gość skąd ja to znam
konstruktywnie * Ludzie, literówka i od razu trzeba się przyczepić :O Bo co, bo napisałam coś normalnie, po ludzku? :O

Gość skąd ja to znam
też myślę że dobrze ;) :D

Maniek przesta pisać po zwierzENcemu :O

Gość skąd ja to znam
jaaaaaaaaasne. Szkoda, że Wy, wielcy mądrale, nie potraficie kobiecie pomóc, tylko beznadziejne teksty rzucać :P

no cóż :O nie potrafie bo jak mam taki problem to szukam rozwiązania sama a nie na kafe :O szukam az znajde tak zmieniam taktykę az mi się uda :O

Gość skąd ja to znam
szkoda moich słów dla Ciebie, Maniek :O

Maniek oj!!1 przestań!!!!! bo tak kłują w gardło ze nawet strepsils tu nic nie pomoże :O

Mam 25 a on 28 i trzy lata ślubu.On jest moim pierwszym.Raczej nie rozmawiamy o seksie bo to dla mnie krepujące ale ostatnio pomyślałam o nim że zawsze się tak stara to i ja mogę coś dla niego zrobić.No nie wiem może się wygłupiłam tylko.On teraz w pracy i nie wiem co o mnie pomyślał.

trzy lata po slubie i nie rozmawialiscie o sexie? Przepraszam zapytam to jak zaczynacie sex?:classic_cool:

Gość brum
tradycyjnie ahoj :-)

v33 normalnie pod wieczór i w łóżku przytulamy się i pieścimy i tyle nie wiem co można jeszcze.

Gość czarna xwka generation next
Maniek piszesz jabyś wpierdalał czopki jak M&M 'sy :)

v33 normalnie pod wieczór i w łóżku przytulamy się i pieścimy i tyle nie wiem co można jeszcze. Mnie tam musi pobudzac cały dzien :D:D:D szeptac do ucha zbereźności :O ale ja to inna jestem ;) jak Maniek :O

xywka łobuzie :) wsadzimy ci chooja w buzie :classic_cool: Jak zwykle spocony i nieświeży ja pedofil w disneylandzie. Witamy trollu :D