Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

Do kiedy miałyscie wymioty?

Polecane posty

Gość gość
Ja wymioty mam od końca 6 t, a już myślałam, że mnie to ominie. Wymioty mam przez cały dzień, nawet od zapachów lecę do kibla. Staram się jeść, ale większość zostaje odrzucona :( nie pomagają żadne sposoby typu imbir(od samego zapachu mi niedobrze), migdały, cola czy woda z cytryną. Właśnie skończył się 13 tydzień i jak narazie to żadnej poprawy. Ale faktycznie każda ma inaczej.

Gość gość
Do 8 tyg. brałam kwas foliowy i witaminy - do czasu aż zaczęły się te mdłości i wymioty. Musiałam odstawić wszystkie tabletki. Coraz częściej zdarza mi się wymiotować tabletkami na tarczycę, które muszę brać codziennie na czczo. Boję się, że wyniki mi się przez to pogorszą i nie wiem co robić :/ Dziś zwymiotowałam po tej tabletce, potem po śniadaniu. Za chwilę będzie mi niedobrze z głodu, a ja nie wiem już co jeść :/ Mam dość, ryczeć się chce.

Gość gość
Spróbuj zjeść słodka drożdżówkę najlepiej z jabłkiem mi to pomagało jedyna rzecz po której nie wymiotowalam

Nie pamiętam dokładnie, od kiedy do kiedy, ale do 4 miesiąca na pewno i to nie tylko rano, ale wieczorem też.. masakra :) Ale było minęło, teraz córusia śpi w łóżeczku :)

Gość gośćbgv
Do konca 3 miesiaca

Gość gość
W pierwszej ciąży mdłości włączyły mi się w 11 tygodniu jak zaczęłam przyjmować luteinę dopochwową. I wogóle objawy typu senność, sporadyczne wymioty. Trwało to 3 tygodnie. Pewnego dnia się obudziłam i czułam się normalnie :) Teraz jestem w drugiej ciąży i od 7 tygodnia zaczęły się mdłości, wymioty sporadycznie. Trwa to już długo bo jestem w połowie 13 tygodnia i marzę o tym, żeby się skończyło :/

Gość Martynisko
Jestem drugi raz w ciąży i mówią że jest lepiej. Oczywiście to nie prawda z moim synem miałam mdłości do 5 miesiąca. Wymiotowałam czasem. Tym razem wszystko mi śmierdzi i jest mi nie dobrze. 7 tydzień a wyglądam jakbym była w czwartym miesiącu ciąży. Na dodatek te zaparcia. Nie można funkcjonować, całymi dniami śpię bo brak ki energi. Planowałam kolejne dziecko po 7 latach. Tyle czasu minęło a teraz jestem zła że znowu jestem w ciąży i czuje sie gorzej niż za pierwszym razem. Inaczej to sobie wyobrażałam. Mój partner szczęśliwy a ja jestem rozgoryczona każdego dnia. Zero sielanki. Do śmiechu mi sie nie kłania. mialam nadzieje ze partner zgodzi sie na adopcje jest tyle dzieci które potrzebują miłości i domu...

Gość gość
Zazdrosze wszystkim, które się obyly bez mdłości i wymiotw. To zmora. Jestem w 23. Tyg.. I mam wrazenie, że wymioty jeszcze bardziej przybierają na sile. To moja 3. Ciaza. W poprzednich meczylam się z tym do 5. Miesiąca, ale tym razem to już lekka przesada.

Gość gość
Martynisko 2016.12.31 ja druga ciaze przechodzilam po stokroc gorzej , ale maz bardzo dbal o mnie , mialam w nim niesamowite wsparcie dzisiaj syn ma juz 12 lat , bylo minelo :)

Gość gość
Ja od 6-15 tygodnia... Cały dzień, marzyłam tylko żeby zasnąć, bo tylko wtedy było ok:) i też zazdroszczę tym co nie miały:(