Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milusia002

Jestem w ciąży, ktoś się mna zaopiekuje

Polecane posty

Gość Milusia002

Błagam powiedzcie co mam zrobić, bylam w związku 5 lat, teraz jestem w ciąży.. początek, 3 tydzień.I mój facet Mnie zostawił. Sam chcial tego a teraz Mnie zostawił. Ktoś zaopiekuje się Mną, pomoże sama chyba sobie nie poradze. Jaki ten los niesprawiedliwy:(

Gość samotna mama dol sl
nie jestes sama ja mam roczna corke z facetem ktory mnie zostawil rodzice troche pomogli jakos zaczelo sie ukladac tylko jest jeden problem-zaczelam na nowo spotykac sie z tym facetem bo ja go zawsze kochalam i bede kochac bylo dobrze gteraz spoznia mi sie okres i juz sie boje co bedzie dalej nawet nie chce o tym myslec moi rodzice juz tego mi nie wybacvza a co jak on znowu odejdzie?

Gość samotna mama dol sl
a skad jestes?mozesz liczyc na rodzine?

Gość kkkkkkkkkkkkkk
oj wy glupie baby!!!!!!

Gość samotna mama dol sl
jak cie temat nie interesuje to wypad!!!!!!!! ale to bieg!!!!!!!-kkkkkkkkk

nie martw się dziewczyno,dasz radę.sama z chęcią Ci pomoge.powiedz tylko jak

Gość Jakoś tak
Mazowsze, I wcale nie jestem glupia. Chyba po 5 latach związku udanego związku, obietnic, wspólnych planów. Tysiąca gadek o miłości, dobroci, ślubie. Co ja teraz mam zrobic?? Zaufałam a on okazał się podłym skurczysynem..A było tak pięknie. I najgorsze jest to że Go kocham:( On tez mowił że mnie kocha. Ale to ściema. Mogę liczyc na rodzinę, tylko niewiem jak ja to powiem, jak to wszysyc przyjmą. Mam 22 lata, studiuje dziennie. Nie pracuje..

Gość Jakoś tak-Milusia002
Zmieniłam nick, sory ten "Jakos tak" jest chyba lepsze..

Gość ejbisi
Milusia ty nie jesteś głupia - drań Cie oszukał!!!! Za to samotna mama jest beznadziejnie głupia że do niego wróciła i w dodatku znowu z nim pewnie zaszła w ciążę. Ucz się na jej błędach i zapomnij o tym ch*** Na razie świat Ci sie zawalił ale wszystko sie ułoży, poznasz kogoś wartościowego kto sie Toba zaopiekuje moze nawet jak jeszcze bedziesz w ciazy? Nie wszyscy faceci są takimi sukinsynami jak twoj....

mnie kiedyś też ktoś pomógł:)może nie w takiej sprawie ale równie powaznej.teraz staram sie pomagac ludziom w potrzebie.czekam na maila

Gość Jakoś tak
Tylko mam wrażenie że teraz to już niemam szans na miłość.. żaden normalany chlopak nie będzie chciał dziewczyny z dzieckiem..:( obiecał mi złote góry, a jak przyszło co do czego... to mnie totalnie olał. Byliśmy szczęśliwi, znal calutką moją rodzinę, ja jego też. Jego rodzice bardzo Mnie lubili. Moi jego również.Nikt jeszcze nic niewie.. że jestem w ciąży i on tak postąpil. wstyt sie przyznać po tylu latach:(

poczekaj, aż na forum pojawi się Samotny Europejczyk - on deklarował chęć zaopiekowania się panną z dzieckiem. a tak serio, to pomyśl, do kogo realnego możesz zwrócić się o pomoc - rodzice, rodzina, przyjaciele, znajomi? ktoś się znajdzie, zobaczysz! a jak nie oni, to zgłoś się np. do ośrodka interwencji kryzysowej, pogadaj z psychologiem i wspólnie wymyślcie plan działania. bo to bardzo ważny czas dla ciebie. oby był piękny. pozdrawiam.

Gość Jakoś tak
Bezedury, nieobrażaj Mnie to on jest ojcem. Nigdy Go niezdradziła, nawet nie pomyślałam... i on też to wie. On ma 23 lata, ale jak dotąt bardzo poważnie podchodził do życia, byl odpowiedzialny, rozsądny i wogóle.

Gość samotna mama dol sl
milusia u mnie to samo ponad 5 lat zwiazku wielka milosc i .....nowlasnie i co dalej? Ja nawet nie chce myslec o tym co bedzie jesli okaze sie ze jestem w ciazy-mam milion ysli nawet te najgorsze ale czekam do konca miesiaca potem zrobie test. moj "facet" jest nieodpowiedzialny mimo ze ma juz swoje lata zachowuje sie jak dzieciak bardzo go kocham probuje ratowac ten zwiazek ale juz powoli nie mam sily. mowi ze kocha ze teskni ze nie moze zyc beze mnie ale i tak robi swoje.....nie jestesmy gowniarzami .......zycie bywa naprawde zaskakujace-nigdy bym nie pomyslala ze tak mi sie ulozy:( milusia napisz cos wiecej o sobie i swojej sytuacji 🌼

Bezedury, 22 lata to nie dzieciaki, nie każdy czuje potrzebę zaznania miłości i seksu z setkami partnerów przez xx lat, niektórzy jużw młodym wieku poważnie myślą o zyciu i swoim partnerze, więc jeśli nie masz nic do powiedzenia w temacie to chcoiaż nie ośmieszaj i nie obrazaj :O

dziewczyno, wstydzić to się on powinien, a nie Ty!! powiedz rodzicom, a nawet i jego rodzicom, niech się właśnie wstydzi i weźmie odpowiedzialność - chociaż finansową za to dziecko. A Ty pewnie, że masz szanse na miłość jeszcze. niejedna samotna mama kogoś znalazła. nie mówiąc o tym, że będziesz miała miłość dziecka, a to jest wspaniałe, zobaczysz.

Gość Jakoś tak
Studiuje dziennie, to była wielka miłość,byliśmy ze sobą od czasów ogolniaka. Było cudownie, on bardzo o Mnie zabiegał,jak Mnie poznal na imprezie u wspolnego kolegi, nie mógł o Mnie zapomnieć. Pól roku robil podchody, ale bal się ze Mną skontaktować, uważał że za dobra jestem dla Niego. Po pół roku, znajomi , nas umówli, fantastycznie Nam się gadało,byliśmy przyjaciółmi, ja bylam jego pierwszą dziewczyną, a on moim pierwszym facetem. I wcale nieśpieszylismy się z seksem.. Pierwszy raz byl przemyślany i wogóle.Kochaliśmy się. . Robil dla Mnie wszystko, w końcu aj też się zakochalam. Bylam szczęśliwa:(

każdy dojrzewa w swoim tempie, duzo zalezy od wychowania i wpojonych wartości, ale faktycznie musisz być bardzo niedojrzała czy tam niedojrzały skoro dla Ciebie dojrzałość jest odtąd dotąd :O

Gość Jakoś tak
To piąty tydzień od miesiączki, trzeci od poczęcia, chyba 5 testów, brak @. objawy subiektywne. To malo. ..??

jeszcze będziesz zobaczysz🌻 a może on jest w tej chwili w szoku a jak się z niego otrząśnie to wróci?

Gość Jakoś tak
Niewiem, wiem jedno jak na ta chwilę odszedl, zamiast jakoś się Mną zaopiekować..wesprzeć, olał wszystko. A o szoku nie ma mowy, wiedział co robi.. i wie skąd biora się dzieci. Sam Mnie namówił :( wcześniej dużo rozmawialiśmy o bobasach i wogóle..

Gość Jakoś tak
Pójde do lekarza, za jakiś tydzień, narazie to za wcześnie.. Zawsze mi obiecywal że będzie ze Mna chodzil do lekarza, że będzie cudownie, że bedzie przy porodzie.. i takie tam..

facet inaczej reaguje niz kobieta,najpierw chce a potem czasami strach go ogarnia...czy podoła obowiązkom,czy będzie miał czas dla siebie i dla kumpli itp.jeżeli kocha i myśli o przyszłości z Toba to wróci...jeżeli nie nie masz po kim płakać.

Gość beatkaaaaaa
Powinnaś powiedzieć i swoim i jego rodzicom i faktycznie alimenty. a może póki co jest w szoku i się przestraszył i może dotrze do niego że Cie kocha (zwłaszcza jeszcze jak zobaczy dziecko)?? chyba przez 5 lat nie udawał miłości?? na peno nie masz się czego wstydzić po pierwsze nie jesteś już małolatą 16letnią, po drugie byłas z nim 5 lat a nie 5 miesięcy.

Gość Jakoś tak
To Mnie przerasta, z tego wszystkiego bardzo żle sie czuje, ciągle płacze. Niewiem może powinnam usunąć?? Ale co dalej wiem że to wcześnie i jest dużo możliwości, ale chyba tego niechce..

Milusia naprawde bardzo Ci wspólczuje, nie wiem skad biora sie takie skur... po prostu jak o czymas takim slysze to sie we mnie gotuje :O Poradzisz sobie zobaczysz! Koniecznie dopilnuj aby facet placil alimenty na dziecko.

Gość prowokacja.. znowu

Gość gdfsdsd
bo dzieci robi sie po slubie a nie przed... sama sobie zgotowalas ten los