Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milusia002

Jestem w ciąży, ktoś się mna zaopiekuje

Polecane posty

Gość Jakoś tak
I najgorsze jest to że Go kocham.. chce dla Niego jak najlepiej.. Niechce żeby mial przypal w domu, żeby Jego rodzice go zmuszali do kontaktu ze Mną, zeby z musu przychodzil, pisal, pytał..Przecież Mnie kochal..

Gość noxxxman
Co za skończony kutas, debil i frajer !!! Nigdy w życiu bym nie zostawił mojej kobiety z dzieckiem choćby była to niechciana wpadka!!! Nie wyobrażam sobie jakim trzeba być egoistycznym skurwysynem żeby tak postąpić??? Co za frajer! Olej tego kretyna i skończonego chuja, pozwij go o alimenty i znajdź sobie jakiegoś odpowiedzialnego mężczyznę!

Gość Jakoś tak
Też tego nieogarniam.. dla Niego ważniejsze są przyziemne sprawy, hobby.. zostawił Mnie ale slyszaalm że świetnie spędza czas, bawi sie na calego...

Gość gdzie to lato
i z kim ty bylas przez 5 lat? gdzie ty mialas oczy??? nie widzialas jakie to dno, tylko dopiero teraz?

Gość sileska
moj facet ma 22 lata, slub wzielismy rok temu i jest on najbardziej odpowiedzialnym facetem jakiego znam.Spotykalam sie wczesniej nawet z facetami 10 lat starszymi, ktorzy mieli pstro w glowie..bezedury- czasem mlodszy facet jest bardziej odpowiedzialny od tego po 30stce, moj jest tego przykladem, choc takich nie ma wielu:)

Gość Jakoś tak
Nie tak miałobyć... wszystko bym dała byle nie tak. Przewijają mi się myśli o aborcji.. Niewiem wiem że mam czas do 9 tygodnia. Tylko czy ja się kiedyś po tym pozbieram, niechce zabijać swojego dziecka. Ono nie jest niczemu winne:(

Gość Jakoś tak
Gdzie to lato- właśnie chodzi o to że byl cudowny, troskliwy, ciepły, pomocny, robił dla Mnie wszystko...:(

Gość gdzie to lato
tacy dwulicowi są najgorsi... ale nie martw sie, urodzisz dziecko, wszystko jakos sie ułoży. na pewno jeszcze kogos znajdziesz :)

Gość noxxxman
Patrzyłaś powierzchownie i wierzyłaś mu na ładne oczy i słówka zamiast testować go i stawia mu wymagania. Nie myśl o żadnej aborcji bo to zrujnuje ci kompletnie życie!!! Urodź to dziecko i bądź dzielna - zobaczysz na pewno znajdą się ludzie którzy ci pomogą!

Gość Jakoś tak
Nie usunę nie potrafie... ale jak tak dalej będzie, psychika mi padnie.. chyba się zabije..:( Rozwiąże Jego problemy:(

Gość Jakoś tak
Testowalam Go.. i było super zasklakiwał Mnie że jest taki dobry.. Robił dla Mnie absolutnie wszystko.

Gość ta jasne najpierw usuniesz
teraz piszesz że sie zabijesz,lecz się kobieto

Gość Jakoś tak
Dzięki za radę.. żebym się leczyła.. życzę Ci z calego serca żebyś byla w identycznej sytuacji co ja..

Gość ech ludziska
😴

Gość kobieto wiesz co
jezeli umialas isc do lozka to powinnac umiec radzic sobie z konsekwencjami.z dupą nie ma zartow.chyba sie zabije to jest glupie powaznie

Gość ejbisi
Ale jak on sie dokładnie teraz zachowuje? Jak zareagował jak mu powiedzialas? Nie odzywa sie? Wyjechal?

Gość gdzie to lato
teraz ci cieżko ale za pare lat spojrzysz na to inaczej. ja mysle, ze Bog wystawia nas na tak trudne sytuacje w zyciu, zebysmy sie rozwijali, byli coraz madrzejsi i dojrzali. cierpienie uszlachetnia czlowieka, oczyszcza go. dzieki temu staniesz sie lepsza i bedziesz inną osobą. moze to doswiadczenie ma cie czegos nauczyc? ja wierze ze keidys bedziesz jeszcze bardzo szczesliwa i bedziesz sie smiala z tego co teraz cie spotkalo. tylko musisz przez to jakos przejsc, nie dolowac sie, myslec pozytywnie. a o tym chlopaku najlepiej jak najszybciej zapomniec, nie myslec o nim obsesyjnie i nie zastanawiac sie w ogole czemu tak postapil. to idiota po prostu i kiedys tez go cos podobnego spotka, tez ktos go zostawi w trudnej sytuacji.

Gość Kropelna malutka łzy
Zamilkł.. poprostu nie reaguje na nic.. esemesy, telefony. Nic.. Olał wszystko

Gość Kropelna malutka łzy
Czy powiedzial że niechce ciebie ani dziecka??

Gość Jakoś tak
Chyba raczej to pierwsze, poprostu, się nieodzywa.Rozmawialiśmy ostatni raz przez telefon, powiedział że niechce ze Mną gadać i wogóle, że nie ma potrzeby. ..Teraz nieodpowiada na esy, telefony nic. Szczerze to też przestałam pisać już do Niego. Jestem załamana tą sytuacją.

Gość ejbisi
Ta sytuacja go przerosła, okazał się dzieciakiem. Ja przewiduję scenariusz że albo wyjedzie i będzie udawal ze dziecko nie istnieje albo jak urodzisz i zobaczy dziecko to dopiero zrozumie swoj błąd - a czy go wtedy przyjmiesz spowrotem to juz twoja decyzja. Uważam że powinnaś skontaktowac sie z jego rodzicami i powiedziec im o ciąży, moze jakos nim potrząsną.

Gość Jakoś tak
Nie proszenie Jego rodzicow o cos, mowienie o tym jak zachowal sie ich syn, to nie w moim stylu.Wiem ze jego rodzice bz mu nagadali i wogole niedali zyc, ze jest taki. Ale mam swoja dume i poradze sobie jakos..bede musiala.

Gość Jakoś tak
Wiezrzyłam że mnie kocha, myslałam że jest inny. .. Snuł plany na przyszłość, był taki dobry, a teraz Mnie zostawił.. z tym wszystkim..

Gość Może jakiś ginekolog
co zlikwiduje problem:O.

Gość chyba jeszcze to mozna
usunac farmakologicznie, co?

Gość USUŃ USUŃ USUŃ USUŃ
TO DOPIERO POCZĄTEK USUŃ I PO PROBLEMIE

Gość USUŃ USUŃ USUŃ USUŃ
CHYBA ,ŻE ZAOPIEKUJE SIE TOBĄ TAKI JEDEN FRAJER , CO NAZYWA SIEBIE SAMOTNYM EUROPEJCZYKIEM,ZARAZ TEN PAN CIĘ ODNAJDZIE I ZACZNIE SWOJE BREDNIE

Gość kix
jakos sie nie ulozy, wszystkie cipy ktore radza zebys urodzila "i sie zobaczy"- do kitu. tylko ty jestes odpowidzialna za swoje zycie, nie ma : Myslalam ze mne kocha, ze jest inny... zrobisz jak uwazasz. ja mysle, ze masz gowniarskie podejscie do zycia ( bo ja myslalam, ze jest/ bedzie inaczej). nie becz, twoja przyszlosc jest tylko i wylacznie w twoich rekach.

Gość Mika84
Milusia002 nie zabijaj swojego dziecka, nie wybaczysz sobie tego do końca zycia, za każdym razem jak zobaczysz matkę z dzieckiem, będziesz myślałam o tym co zrobiłaś, o tym jakie już byś mogła mieć dziecko jacy bylibyście szczęśliwi, bo uwierz mi dziecko da Ci szczęście, choć początki zawsze bywają trudne, ale ja wierze w Ciebie, dasz sobie radę, my kobiety jesteśmy naprawdę silne i często same siebie zaskakujemy ile w nas siły. a jesli chodzi o studia to weż dziekankę ja też kończyłam studia bedąc w ciąży a broniłam się jak już synek był na świecie i podobnie jak Ty byłam sama. UWIERZ W SIEBIE, DASZ RADĘ!!!