Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryustynaaaaa

RANY DZIEWCZYNY ONA MA 38 LAT A WYGLĄDA NA 17!!!!jestem w szoku!!

Polecane posty

a daj spokój z tą końską gębą :o syndrom klaczy normalnie :o moja szwagierka też ma 38 lat a wygląda o niebo lepiej

Gość Na 17 to ona na pewno nie
wygląda, ale trzeba jej przyznać, że na pewno młodo jak na swój wiek. Ale zrób sobie kilkanaście operacji plastycznych, zatrudnij dietetyka, masażystę, osobistego trenera itp i pewnie będziesz wyglądała podobnie :classic_cool:

Gość greenfrog
17, chyba zartujesz:O

Gość i co z tego jak
ma nasrane w bani, od tego luksusu takim carrey czy j.lo zlasowalo mozgi

Gość jjtołdii
a ja znam 16stolatli starzej wygladajace niż moja mama ..to dopiero masakra..teraz 17stli wygladaja starzej niz ona wiec ona naprawde wyglada jak 17stka .

Gość lihoi
nie przesadzajcie 38 lat to nie starośc znam wiele kobiet w podobnym wieku wyglądających b. dobrze bez jakichs ogrommnych nakładów finansowych. Jak ktos ma dobra figurę, nie pali, systematycznie nawilza skóre to beędzie wyglądał dobrze w tym wieku bez interwencji chirurga, zreszta wtej chwili sątakie zabiegi dostępnew gabinetach kosmetycznych, że naprawde mozna (np. mikrodermabrazja)

z odpowiednim make up' em i zdjęciem które przeszło przez "fotoszopa" to każda może wyglądać na 18 :O nie ma szału. a widzieliście jej zdjęcia bez makijażu i bez obróbki komp?? nie?? to se popatrzcie :):):):)

Gość normalnie
No normalnie wygląda. Czy kobieta 38 letnia jest stara? Moja siostra ma 38 lat i wygląda podobnie. Ja mam 30 lat i wszyscy dają mi góra 20. Wystarczy dbać o siebie.

Gość gwoździkowa
Ładnie wygląda. A na ile - to trudno powiedziec. Bo jak sie wyglada na 38 lat ? Jak kto ? A kto wyglada na 25 lat ? Cichopek ? Paris Hilton ?

Gość joasia_b
nie wiem na ile lat wyglada, ale na pewno nie na 38 ale tez nie na 18:) na pewno mlodo:)

Gość hehhe
Z taka kasą jak ona ma,każda z nas by się super starzała,bo trzeba mieć na chirurga plastycznego,własnego trenera ,masażystów itd...

Gość jak juz to ok 23-operacje
nie no na moje wyglada na 23 czy cos kolo tego, no ale gwiazdy tak musza, operacje to u nich podstawa, aby utrzymac sie na tym rynku

Gość jak juz to ok 23-operacje
albo nawet jak sie przyjrzec to wyglada na typowa 30latke ale zadbana i tak jak pisane bylo wyzej, aby utzymac sie na takim rynku, gwiazdy musza robic setki zabiegow upiekszajacych

Gość a ja Was
wszystkich mam w duupie

Gość jkdh
poza tym ona nie rodziła dzieci