Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulka20

Rzucam tabletki , kto ze mną??

Polecane posty

Gość Paulka20
ja tak samo brałam tabletki od początku bo sie bałam wpadki , ale ile można , niejestem już nastolatką żeby się panicznie bać wpadki , gumki wystarczą ,wiele moich koleżanek stosuje tylko gumki albo i nic jak niema w pobliżu gumek i w ciąży nie są , a ja sie trułam tyle lat tymi tabletkami;/ koniec :)) A nikt z was niezna jakiegos kremu bez recepty plemnikobujczego oprócz globułek pentax?? Czy nic takiego niema;/

Gość ekokoo
Paulka - gdzie ty mieszkasz?? Ja jestem z nieduzego miasta a ginekologow jest paru naprawde dobrych... znaja sie na rzeczy bo mimo ze sporo wiem, sa mi w stanie duzo wytlumaczyc

Gość skąd takiego konowała wzięłaś
ja mieszkam podobno w zacofanej części Polski :-O to Ty chyba w jakimś innym kraju :-( , bo to co piszesz to bajka o żelaznym wilku dla mnie ... u mnie jacyś bardziej kompetentni lekarze, mimo, że ja doczytuję to nigdy ich nie zaskoczyło moje drążące pytanie .. :-O aż trudno mi uwierzyć...

Gość Magda_85
Ja przedwczoraj przestalam brac tabletki w polowie opakowania. To byl moj pierwszy listek po ciazy. Bylam ogromnie wkurzona na wszystko bez powodu, ciagle bole glowy, napady glody, 2 kg wiecej po 2 tygodniach, libido zerowe. Zastanawiamy sie nad jakimis wkladkami dopochwowymi. Podobno zabezpieczaja na kilka lat, a nastepnego dzidziusia chemy miec dopiero za 3-4 lata. Teraz podostaja tylko gumki, o ileznowu mi sie zachce ;/;/;/

Gość Paulka20
może sa w moim miesie jeszcze lekarze których nieodwiedziłam bo napewno są , ale do tych czeka się w kolejce kilka miesięcy, połtora miesiąca minimum !! na górnym śląsku mieszkam ;))

Gość Paulka20
a i nigdy niepojde do babki wiec automatycznie mi paru lekarzy odpada, babki sa niedelikatne i wogóle nigdy niepójde raz byłam i byłam bardzo niezadowolona , powiedizałm nigdy więcej !

Gość ekokoo
ja chodzilam do faceta i do babki i u babki lepiej:) zalezy od lekarza, serio...

Gość emilllka
ej nie ma co sie tak od razu zniechecac, nie plec jest istotna a czlowiek... jedna kobieta byla dla mnie okropna terazch chodze do innej i nie zamienilabym jej na inna:)