Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nous

proszę o odpowiedź!

Polecane posty

Gość nous

Nie wiem może za bardzo panikuje ale przed wczoraj zaaplikowałam sobie dopochwowo metronidazol i tak mi sie wydaje było wszystko ok ale wczoraj wieczorem tez chciałam to zrobic ale wkladając palca do pochwy tak prawie na końcu szjki macicy tam dokad sięga palec wskazujący wyczułam od górnej ścianki taką gólke, wzgórek jakby spuchnięty na siedząco jak sprawdziłam to tak jakby to większe było az sie przestraszyłam co to moze być czy to jest normane i niepotrzebnie panikuje ale nigdy czegoś takiego nie zaobserwowałam.Pomóżcie proszę:(

Gość tak to prawidłowo
to co wyczułaś to po porostu ujście szujki macicy...w zależności od dnia cyklu się zmienia, w czasie owulacji jest opuszczone na dół i miękka a w dni niepłodne zamknięta i twarda jak np czubek nosa.... obserwuj przez kilka dni i zauważysz tę prawidłowość....pozdrawiam

Gość nous
dzięki za odpowiedz ,zapomniałam tylko dodac ze biore tabletki antykoncepcyjne,troche mnie uspokoiłaś dzięki,pozdrawiam:)

Gość ja-dziecko z pettingu
a co bedzie jak sie wlozy palec z drugiej strony i poczuje cos pod palcami?

Gość tak to prawidłowo
jeśli dalej będziesz czuła coś niepokojącego to zgłoś sie do lekarza... ale myślę, że nie ma takiej potrzeby:) po prostu wczesniej tego nie zauważyłaś! A jeśli przykucasz i wyczuwasz to większe, to naturalne bo wtedy szyjka sie sama obniża:)pa