Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrana..

czlowiek z tradzikiem..!czlowiek przegrany...?

Polecane posty

Gość przegrana..

czy fajtycznie tradzik rojnuje ztcie czlowieka...?cyzy to czlowiek przegrany...z brakiem mozliwosci na przyszlosc????na kariere...?

Gość myszkaodkomputera
oj, przesadzasz ;-) wszystko da sie wylecxyc ;] idz do dobrego dermatologa!

Gość A czy Osoba wyzej
boryka sie z problemem?? bo rady "idz do dobrego deromatologa" zapewne autorka słyszała.... ale albo nie trafila na dobrego.. bo i gdzie takich szukjac? tak naprawde tradzik mozna wyleczyc metoda prob i bledow... probujesz i nic... wiadomo na to tez potrzebne sa pieniadze...a duzo nastolatek pieniazkow nie ma.. i co...?? rodzice? a gdy rodzice nie maja?? i to temat rzeka.. Czy przegrany.... hmm mysle ze nie... bo chyba tez wazne co sie ma w glowie , jezeli chdzi o kariere,. prawdA?:P no ale wiadomo.. bo zaraz duzo osob mnie zlinczuje... uroda daje nam plus na nasze konto..

Gość myszkaodkomputera
no przeciez nie napisze jej jakich masci ma uzywac, bo jest ich multum :-) moze sprobowac na noc sobie mydlem smarowac pryszcze, to jej troche wysuszy.

Gość krishna
ja sie meczylam z tradzikiem przez ponad 6 lat i nic mi nie pomagalo az wreszcie poszlam do dobrego dermatologa ktory przepisal mi AKNEMYCIN PLUS i przez 1 miesiac sie samarowalam tym plynem na noc i troche mi wysuszyl buzie, zostaly mi co prawda plamy i przebarwienia ale uzywam juz ponad 2gi miesiac NO SCAR i nie mam przebarwin zadnych, co prawda mam takie dołki male ale nie az tak gigantyczne jakie mialam kiedys no i oczywiscie zero tradziku. Czasami przed okresem wyskoczy mi cos ale to tez nie zawsze. Przejdz sie i popros o ten płyn co pisalam i troche cierpliwosci. Pozdrawiam i zycze powodzenia.

Wydaje mi się, że coś w tym jest...Jak to mówią, ładnym w życiu łatwiej...Pierwsza sprawa, to związki: faceci to wzrokowcy, niestety, zwracają uwagę na najmniejsze szczegóły, a swoimi komentarzami potrafią kogoś zranić. Dodam tylko, by nie było,że uogólniam, nie wszyscy są tacy, chociaż pracuję z facetami i wiele się już nasłuchałam...Druga sprawa, to praca: niestety rekrutując pracowników, często zwraca się uwagę na wygląd i nie chodzi tylko o schludny ubiór.A dlaczego przykładowo prosi się o dodawanie do CV zdjęć? Mi to pachnie dyskryminacją...Z drugiej strony jednak osobom z trądzikiem brakuje pewności siebie, mają zaniżoną samoocenę i być może same gotują sobie ten los, odcinając się od świata. Głowa do góry i więcej odwagi, dziś trzeba o wszystko walczyć ;)