Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze o podpowiedzpilne

Panieński !!!!!

Polecane posty

A więc wraz z kilkoma koleżankami planujemy wyprawić koleżance panieński za tydzień.Pub tzn miejsce w nim mamy już zarezerwowane wszystko pięknie ale co dalej??Planujemy tak sobie posiedzieć,wypić pogadać niestety mamy niewiele funduszy na tą okazje.Pomóżcie wymyśleć jaką niespodziankę coś fajnego co można jej zrobić tam już na miejscu,żeby nie było drogie.Różne gadżety typu różdżki,woalki i korony już też mamy żeby mogła się wyróżniać,ale co jeszcze można fajnego wykombinować.?????? Aha i jeszcze jedno ważne pytanie czy za alkohol na panienskim płacimy 'my' czy przyszła panna młoda,która nas zapraszała na to panieńskie ? z góry dzięki za odp Ktos mi napisał ze mam tu napisac wiec pytam ale prosze o powazne odpowiedzi a nie zboczone i zberezne bo i tak tego czytac nie bede

>>>?????

Gość to jest srona
panna mloda nie placi. mozecie zamowic striptizera, ale to kosztuje. mozecie zamowic jakies gadzety na allegro na taka okazje i sie powyglupiac.

no striptizer kosztuje 1000zł juz pytałam:/:(

Gość dentystka
ale z was prymityw

Do giętki coś tam... Dwie dychy??? nie wlewaj se za bardzo.Co najwyżej moge Cię do sprzątania po panieńskim zatrudnić...na kolanach!! ;D Pomóżcie dziewczyny:)

"na kolanach" ulalala perwera z Ciebie :o i jeszcze pewnie ma być obroża i smycz, tiaa?? i pewnie pej(sikiem)czykiem po gołej dupci :o tego za 15 zeta nie uswiadczysz malutka 🖐️ no chyba ze sama wyrównawczo zrobisz OzP :classic_cool:

ale się cenisz...heheh i ambicje posiadasz hehe

Czarna pistacja Podłogę umyć może on na "kolanach" nie chodziło mi o perwersje...taka doswiadczona w tych sprawach nie jestem i nie mam zamiaru...rozumiemy się? i nie mam zamiaru próbować nawet.... Zadałam powazne pytanie na temat panienskiego wieczoru a tu....szkoda gadac

fantastycznie

Taaaaak piszcie jeszcze ja rosne:) hahahahh Dobra to pogadajcie sobie jeszcze nawzajem a ja tymczasem lece,pozdrawiam haha