Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest z tym spaniem

ile spia wasze dzidziusie?

Polecane posty

ile powinno spac 6 miesieczne dziecko? moja mala spi od noworodka niewiele...w ciagu dnia istny koszmar..spi po 30 min wybudza sie niewyspana i placze... spi teraz okolo 3 godzin dziennie..niecale 3...tzn. 30 min, 40 min i 1,5 h (kolysana)..a w nocy..roznie... od 20-21.00 ...kolo 4 butla.. i do 6 spi..ale co 30 min sie wierci (wlacza sie jej tryb dzienny)...czy to nie za malo? moja pediatra twierdzi,ze malo spi.. nie potrafi powiedziec,czemu sie samoistnie wybudza po 30 min snu...chocby i szalala 4 h ...wybudzi sie po 30-40 min niewyspana i placze... czy to wina nieustabilizowanego jeszcze ukladu nerwowego? znajoma miala podobnie...kolo roku minelo... juz mam dosc...

Gość spanie
moj maluszek ma 4 miesiace a rowniez spi w ciagu dnia po pol gidziny kilka razy dziennie rzadko mu sie zdarzy zeby spal wiecej pod rzad ale za to budzi sie wyspany i pełen energii a w nocy teraz zaczal mi sie nzowu czesciej budzic a spal od 21 do 4 - 5 rano

moze sie za bardzo przejmuje..bo dzieci moich znajomych spia po 1h-2 h..ech...to moje pierwsze dziecko i nie mam doswiadczenia..wszystkim sie za bardzo przejmuje ;) za bardzo patrze na ksiazkowe schematy i tabele wedle ktorych dziecko powinno wiecej spac ..