martishaaa 0 Napisano Lipiec 24, 2008 Witam ,mam 17 lat i juz 4 rok miesiaczkuje. Przy kazdej miesiaczce towarzyszy mi ogromny ból brzucha trwajacy okolo 4-5 godzin. nie moge przyjmowac lekow przeciwbolowych poniewaz mam na nie alergie. Do tego dochodza wymioty przy pierwszym dniu,w trakcie bólu. Mniej wiecej 12 dni przed miesiączką dochodzi ból piersi. Bardzo uciazliwy,przy kazdym ruchu,zle sie przez to wysypiam. Wiec pytanie do pań,dziewczyn...czy macie podobne problemy? jak sobie radzicie? jakie tabletki przyjmujecie? Zamierzam wybrac sie w koncu do ginekologa ale jakos nie zachadzam...byc moze ze stresu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiktoriaa777 0 Napisano Lipiec 24, 2008 idź do ginekologa. to nic strasznego a Ci pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grooo_szek Napisano Lipiec 24, 2008 witam, ja mam podobnie, jeżeli chodzi o wymioty- ale to raczej w pierwszym lub w drugim dniu miesiączki; jeżeli maszbolesne miesiączkowanie ginekolog może przepisać ci tabletki anty... no chyba że właśnie przyjmujesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kfyor Napisano Lipiec 26, 2008 tabl anty to skuteczne rozwiązanie, ale czy dobre? Ja też tak mam i tabl przeciwbólowe mi nie pomagają, jak bralam tabl anty to bylo ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach