Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda0605

STOSUNEK PRZERYWANY A CIĄŻA

Polecane posty

Gość mloda0605

Witam!! Mam pytanie. Mam 18 lat brałam tabletki antykoncepcyjne przez 1 m-c i przestałam brac 3 m-ce temu. Przed wczoraj uprawiałam z chłopakiem sex przerywany. Nie skończył we mnie. Jak mial 1 wytrysk wyja ale potem zaraz wlozyl spowrotem i dalek sie kochalismy. Obawiam sie czy nie jestem w ciazy:(:( Pomozcie!!!!!!

Gość beeeat1234
po wytrysku włozył znowu?? a kiedy to było to znaczy w jakim dniu cyklu i kiedy masz dostac okres????

Gość po wytrysku mnie umył
i włożył znowu? Gratuluje nieodpowiedzialności:/ Możesz być w ciaży. Stosunke przerywany groz ciążą i nerwicą u faceta i kobiety bo się boi ciazy

Gość beeeat1234
a kiedy masz dostac okres?

Gość mloda0605
okres mam dostan 15 sierpnia dopiero :(

Gość mloda0605
a bylo to w 8 dniu cyklu

Gość beeeat1234
młoda , ale chłopak wytarł penisa po tym wytrysku i wtedy włozył do pochwy?

Gość beeeat1234
ja mialam podobnie , kochalismy sie w gumce , chlopak zdjął gumke zużytą jak wiadomo i włozył mi penisa do pochwy ale w ciazy nie zaszłam

Gość mloda0605
no tak można powiedziec ze strzepal i cos tam sie dotykal ale nie widzialam czy wytarl

Gość mloda0605
beeeat1234 dzieki troche mnie uspokoilas :)

Gość aniap
jesli sie nie umyl przed ponownym wlozeniem to zawsze jest jakas szansa

Gość beeeat1234
ee no to raczej nie jestes w ciazy , ale dla uspokojenia zrób test ciazowy kiedy masz dostac okres?

Gość kaaaska
myślę ze mogło dojsc do zapłodnienia bo podobno w penisie znajduje si ejeszcze sperma po wytrysku dopiero po wydaleniu moczu ginie ja tak słyszałam nie wiem czy to prawda

Gość mloda0605
okres mam dostan ok 12 sierpnia dopiero :( a test moge zrobic najwczesniej w przyszly czwartek do tego czasu zwariuje:(

Gość beeeat1234
według mnie zeby zajsc w ciaze musialby ci sie chlopak spuscic całkiem do pochwy , bo zauwaz ze wiele plemników ponad polowa po drodze do jajeczka ginie , wiec szanse na ciaze bardzo male

Gość beeeat1234
jakos wytrzymasz do tego czasu i zrobisz test , ale mysle ze w ciazy nie jestes

Gość mloda0605
beeeat1234 no tez mi sie tak wydaje ale naczytalam sie ze zdarza sie zaplodnienie z tego plynu ejakulacyjnego a skoro on mial penisa troche w spermie po wytrysku to tym bardziej to mozliwe:(

Gość mloda0605
boje sie troche tego testu :( chcialam kupic postinor ale niestety mnie nie stac na taki jednorazowy wydatek wiec lipa co bedzie to bedzie ale dziecka nie chce i nie moge miec :'(

Gość aniap
nie przejmuj sie az tak. to byl dopiero poczatek cyklu wiec nie mialas dni plodnych. a stresem okres mozesz opoznic. sama to przezywalam-kochalam sie bez zabezpieczenia i przez caly miesiac przezywalam koszmary.z tych emocji okres spoznil sie az tydzien.

Gość beeeat1234
młoda , wiem wiem boisz sie mialam to samo jak chlopak zdioł gumke i włozył m i penisa do pochwy i spermy było duzo bo nie zczepał :( ale w ciaze nie zaszłam musi byc pełny wytrysk w srodku bo duzo plemników po drodze ginie bedzie dobrze a testu nie buj sie zrobic -to cie uspokoi , ja tez sie bałam naprawde ale test musialam zrobic bo powiedzialam sobie ze jezeli to ciazą to tak czy siak dowiedziec sie o tym musze zrobilam test i było ok

Gość mloda0605
dobrze ze tu napisalam bo od razu mi lepiej :) test zrobie zaraz w czwartek bo bedzie tydzien po tylko ze moja kumpela tez robila sobie jeden test wyszlo ze nie jest potem drugi wyszlo ze jest :( i za 3 tyg rodzi to tez nie wiem czy ten wynik moze mnie tak na 100% uspokoic

Gość mloda0605
pierwszy raz mam taka sytuacje i pierwszy raz bede robila test :(

Gość beeeat1234
młoda , szczerze ci powiem ze to jest mozliwe bo kumpela twoja , zrobila test troche za szybko , test robi sie dopiero w dniu spodziewanej miesiaczki , tak to juz jest , ja od stosunku czekalam prawie 3 tygodnie do dnia okresu zeby zrobic test i zeby ten test był pewny , bałam sie bardzo ale musialam byc cierpliwa zeby zrobic ten test

Gość beeeat1234
młoda ja w swoim zyciu dotychczas zrobiłam chyba 4 testy -to jest stres ale za to jaka wielka ulga jak sie zobaczy jedną kreseczke

Gość mloda0605
ja slyszalam ze robi sie tydzien po i juz jest raczej pewne????????? zreszta tak jest na ulotce ze 7-8 dni po mozna juz robic to znaczy ze mi zle moze wyjsc za tydzien????????

Gość mloda0605
nie chce miec takiej sytuacji ze sie za tydzien uciesze ze nie jestem a potem okresu nie bedzie przez 2 mce i załamka:(:(:(:(

Gość beeeat1234
młoda na ulotce od testu jest napisane wykrywa 6 dniową ciaze , ale to nieznaczy 6 dni po stosunku , o ciazy mówimy wtedy gdy jest jajeczko zagniezdzone w macicy , 6 dniowa ciaza to 6 dni po zagniezdzeniu w macicy , a wiadomo ze do tego nie dochodzi odrazu dlatego test robi sie najwczesniej w dniu spodziewanego okresu

Gość mloda0605
kurcze nie no to mam czekac jeszcze 3 tyg???? ja do czwartku nie wytrzymam a co dopiero do polowy sierpnia:(:(:( ja sie zabije:(

Gość beeeat1234
młoda , bedzie wszystko dobrze , zobaczysz , ja tez sie balam , w ciaze nie tak łatwo zajsc

Gość mloda0605
ale jakbym sie spodziewala okresu za tydzien? to moglabym zrobic za tydzien? czy tez bym musia z miesiac poczekac? bo nie bardzo czaje od czego to zalezy przeciez okresu moge sie spodziewac za tydz to co za roznica czy to dzien zwykly czy powinien byc pierwszy okresu?