Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda0605

STOSUNEK PRZERYWANY A CIĄŻA

Polecane posty

Gość beeeat1234
jezeli okres mialabys dostac za tydzien to juz mogłabys zrobic test , to zalezy kiedy była owulacja czyli jajeczkowanie , przypada zawsze 2 tygodnie przed okresem a w dniu okresu jezeli jest ciaza to zarodek sie zagniezdzil w macicy , jak bedziesz kiedys u ginekologa to sie zapytaj , to on ci powie ze test nalezy robic dopiero w dniu spodziewanego okresu

Gość mloda0605
aha to teraz juz czaje ale i tak zrobie za tydzien zeby sie chociaz psychicznie i podswiadomie podbudowac:/ a ma jakies znaczenie to ze 3 miesiace temu przestalam brac tabletki anty? a bralam je przez 2 miesiace??

Gość beeeat1234
nie , te tabletki nie maja znaczenia bedzie dobrze zobaczysz

Gość mloda0605
bo tez czytalam inne posty ze laski braly tabletki odstawily ipo nich latwiej zajsc w ciaze:( nawet mnogą!!!!

chcialam tes zrobic za tydzien czyli tydzien od stosunku ale z tego co czytam bede musiala czekac jeszcze prawie 3 tyg do 1 dnia okresu bo wtedy jest najdokladniejszy wynyk??? :(:(:(:( ja do tego czasu umre :((:(

Gość beeeat1234
młoda-->witaj!!!.. musisz sie wyluzowac , bierz gorące kąpiele , wyluzuj sie jakos , wiem ze sie ciagle o tym mysli ale musisz sie wyluzowac bo okres ci sie spozni

Tabletki mają o tyle znaczenie, że po ich odstawieniu mozna bardzo łatwo zajść w ciążę. Gratuluję, prawdopodobieństwo, że Tobie się udało jest ooogromne:)

beeeat1234 chyba faktycznie zaczne brac te gorace kąpiele bo nic innego mnie nie wyluzuje caly czas o tym mysle nawet apetyt stracilam :( anonimowa jędza słyszałam ze po tabletkach łatwiej zajsc ale tylko w pierwszym cyklu po odstawieniu a to jest moj 3 cykl po????????

Gość beeeat1234
młoda--> spokojnie , ja stawiam na to ze nie zaszłas w ciaze , na bank nie jestes w ciazy !!!! jak nie bedziesz w ciazy to stawiasz piwo ;);)

Gość życie pisze scenariusze
Hihihi! Dokładnie identyczną sytuację przeżyłam:). Było to w okresie kiedy zastanawialiśmy się z mężem, czy zdecydować się na dziecko:):):) Od tamtej pory mocno, ale to mocno poszerzyłam swoją wiedzę na temat seksu i antykoncepcji:D

Gość beeeat1234
młoda , widzisz , to cie moze czegos nauczyc , gdy w ciazy nie bedziesz to nastepnym razem bedziecie ostrozni

Gość Ewela19
Czesć Widze że chociasz na jednej stronie ktos pisze poważnie i pomaga komus w trudnej sytuacji. Ja tez chciała bym sie troszke wygadać Ja kocham sie z moim chłopakiem juz 3 lata(stosunek przerywany)i nie jestem w ciąży ale oboje sobie ufamy i robimy to z głową.Stosunek przerywany sama teoria mówi jest to wycofanie członka z pochwy zaraz przed wytryskiem.A jeżeli wytrysk został by w środku to może dojść do zapłodnienia(MOŻE) ale nie musi.Nauczycielka na biologi zawsze mówiła ze tylko jeden najmocniejszy plemnik przetrwa a jest ich miliony.Ale musi dojść do wytrysku w środku.Bo inaczej jest to nie możliwe i nie wieże w to ze jakaś para wpadła przez stodunek przerywany bo chłopak pewnie sie nie przyzna ze zapomniał i klapa.Ostatnio tak sie oczytałam na tym internecie o tym stosunku przerywanym ze pierwszy raz z nerwów spóżnił sie sie okres 4 dni i miałam go 3 lipca a kochałam sie z chłopakiem 12,13 ale juz bardziej mieliśmy sie na wodzy bo pokazałam mu te forum,nie była to połowa bo z tego co wiem to owulacje liczy sie od nastepnego dnia dostania okresu przez połowe twojego cyklu.tzn np masz okres co 30 to połowa to 15 dni tak jak naprzykład ja mam miec teraz okres 1 sierpnia to owulacje miałam 18 lipca i 3 dni wczesniej i 3 dni po tym sa dni płodne i bezpłodne zalezy od organizmu kobiety.Ja za 8dni mam mieć okres i zrobiłam sobie test i wyszed negatywnie choć jakoś boli mnie znowu żoładek bo znowu sie naczytałam.A czy sadzicie ze ten muj test jest zrobiony za wczesnie czy nie???Uważam że stosunek przerywany jest dobra metoda tylko trzeba miec stałego partnera i ufac sobie na wzajem.Ale teraz po okresie przezucam sie na tabletki YOSMIN znacie je może???

Gość Zycie pisze scenariusze
Ewela... widzisz, a ja jednak zaszłam w ciążę;):). Z tych milonów plemników właśnie ten najmocniejszy mi się trafił:D:D:D

Gość beeeat1234
ewela19, zgadzam sie z toba , bo wiesz jak sie czyta forum to sie wbija w podswiadomosc niepotrzebne rzeczy .

Gość Ewela19
Ale to napewno twój mąż musiał sie spóścic w środku bo jakos nie wieże w to ze bez spermy sie zajdzie w ciażę. A przed małżeństwem jakie środki antykoncepcji stosowalisie

Gość beeeat1234
ja wam powiem jak to jest , owszem mozna zajsc w ciaze przez stosunek przerywany ale wtedy gdy partner niezdązy i jedna mała kropeleczka zostanie w pochwie , to zalezy od refleksu partnera , jak zdązy zeby cały wytrysk był na zewnątrz to ok -w ciaze sie nie zajdzie

Gość Ewela19
Beeeat1234 A ty jak myślisz ja moge być w ciąży??? Zrobiłam test wczoraj i wyszed negatywnie a chłopak zawsze spuszcza sie na zewnatrz duzo wczesniej???

Gość Ewela19
Beeeat1234 Własnie masz racje tez tak uważam i zawsze bede uważać bo muj chłopak zawsze mówi mi tak ze nie może sie doczekać dnia jak bedzie mógł sie spóścic we mnie.Ale kropla spermy ale nie wierze w zadne wczesniejsze śluzy bo tak to dawno była bym mamusia bo ja juz 3 lata tak robie i nie patrzłam wcześniej czy to dni połodne czu nie a czasem nawet pare razy w tygodniu to robiliśmy.

Gość beeeat1234
ewela 19--> test ciazowy robi sie najwczesniej dopiero w dniu spodziewanej miesiaczki , wiec zrób za 8 dni , teraz nawet gdyby była ciaza to test niewykryje bo jest za wczesnie , ale jezeli twój partner wycofał członka z pochwy przed wytryskiem i cały wytrysk był na zewnatrz to w ciazy nie jestes !!!

Gość Ewela19
Musi nastąpić wytrysk do pochwy to jest moje zdanie bo nie wierze w inne zajscie w ciaże.Mam brata i 3 lata starali sie o dziecko za każdym razem spuszczał sie i nic i nic a 4 roku urodziła sie śliczna Julcia ale zawsze sie spuszczał

Gość Zycie pisze scenariusze
Brałam pigułki i się NIE SPUSCIŁ. To było tak jak w przypadku autorki, tylko z gumką;):0 Ot taki dowcip:). Nie odczuwam potrzeby pisania bzdur, poprostu ten temat przypomniał mi moją sytuację sprzed kilku lat:D

Gość beeeat1234
ewela 19--> sory ze wgłębiam sie w wasze zycie sexualne ale mam pytanie . nie uzywacie gumek? dlaczego? nie chcecie?

Gość Ewela19
Beeeat1234 Ale wiesz co ci powiem wtedy co naczytałam sie takich głupot co mi sie ten okres spóznił to zrobiłam chyba z 5 testów jeden 7 dni po stosunku i nateepne co tydzien i ostatni jak okres mi sie spóżniał i wszystkie wyszły negatywnie.Mojej szwagierce wyszło tydzien po stosunku ze jest w ciąży

Gość Życie pisze scenariusze
Autorka nie pisała o \"wcześniejszych śluzach\", tylko o ponownym wejściu po wytrysku, a to chyba różnica;):)

Gość beeeat1234
ewela19-> tak to jzu jest , pary które pragną miec dziecko starają sie i nic , ale za to zdazają sie wpadki kiedy pary bardzo sie tego boja , tak to juz jest

Gość Ewela19
Beeeat1234 Wiesz co ja jakoś nie lubie czuje sie taka skrępowana i wogółe poprosty można powiedziec ze mam odruch jabym miała zwymiotować poprostu czyje bardzo ślisko mieliśmy pare razy i mój chłopak zawsze mi mówił ze bezpieczniejsze ale ja poprostu nie umie z tym,moja wina w tym ale teraz byłam u ginekologa po tabletki

Gość beeeat1234
tydzien po stosunku test ????????????? mozliwe ale wtedy owulacja przypada duzo wczesniej wiem jak to jest , naczytalas sie i sie boisz to taka ingerencja w podswiadomosc niestety :O

Gość beeeat1234
aha , no to jak zaczniesz brac piguły to spokojna głowa , tylko pamietaj o kazdej tabletce , wtedy bedzie sie mógł spuszczac do srodka (bo dla faceta to raj wtedy :))

Gość Ewela19
Dziwie sie tej autorce ze pozwoliła chłopakowi włożyć członka ponownie jak on sie spóśćił i nie wzioł kompieli tylko drugi raz włożył.Ja bym na to nie pozwoliła

Gość beeeat1234
sa tacy faceci ale tak to juz w łózku jest , trzeba uwazac bo moment nieuwagi i koniec, mój kolega zawsze mi powtarza "uwazaj !!!bo to białe co leci to...dzieci " hehehehe :)