Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda0605

STOSUNEK PRZERYWANY A CIĄŻA

Polecane posty

Gość Życie pisze scenariusze
Ewela...o to chodzzi. W tym przypadku jest ogromne prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. U mnie to było mało istotne, bo odstawiłam pigułki przed planowaniem ciąży, ale tu?

Gość Ewela19
Tak wiem codziennie jedna pigułka o tej samej poze a własnie miałam sie cos zapytać jeśli moge??? Np dostane okres wczas rano a ginekologiczka kazała mi brac pigułki po kolacji to koło 18 ale pierwszego dnia cylku czy moge poczekac do tej godziny

Gość Ewela19
Życie pisze scenaruysze troszke cie nie rozumie mogłabyś mi to jakos inaczej wytłumaczyć???bo naprawde nie rozumie

Gość beeeat1234
ewela19 , pierwszego dnia cyklu o 18 godzinie

Gość beeeat1234
ewela19 , nic sie nie martw , skoro facet zdązył wyjąc przed wytryskiem to nic sie nie bój , w ciazy nie jestes !!!

Czego dokładnie nie rozumiesz? Napisałam, że w przypadku autorki tematu jest ogromne prawdopodobieństwo zajścia w nieplanowaną ciążę.

Gość beeeat1234
nawet jesli okres dostaniesz rano to wez pigułke o 18 godz.

Gość Ewela19
Zycie pisze scenariusze to własnie o to mi chodziło ze ta młoda 0605 nie potrzebnie pozwoliła mu wsadzic jeszcze raz bo tak to nie miała by obaw ze zajdzie w ciaże sama na jej miejscu bym sie bała.I bez tego sie teraz boje choc sie nie spuscił

Ewela, spytaj lekarza, czy nie byłoby lepiej, gdyby zamiast pigułki przepisał Ci plastry? Raz, że wygodniejsze, dwa, mniej obciążają układ trawienny. Wada jest cena:(

Gość Ewela19
Beeeat1234 A co ty myslisz o tym wczesniejszym śluzie u męzczyzn???? Bo ja jakoś nie wirze w to????Moze i cos tam jest ale nasz mocz i nasz śluz tez ma kwas??

Gość beeeat1234
ewela19 , to sie nie bój , przeciez z tego co pisałas to partner wyjął członka z pochwy dlugo przed wytryskiem , więc spokojna twoja rozczochrana , bedzie dobrze

Gość Ewela19
Zycie pisze scenariusze Własnie wada jest cena... Ja za tabletki dałam 120zł bo to na kwartał mi dała zobacze jak sie sprawdzą a może potem przeżuce sie na plasrty tylko plastry 70 zł

Gość Ewela19
Beeeat1234 Bo zawsze jak pomału sie podnieca to mi mówi ewela lepiej dokończmy inaczej albo ja sie go pytam albo on mi sam mówi.Mam małego cykora ale juz 3 lata tak robie to sadze ze dawno była bym juz mamusią

Gość beeeat1234
tak mocz i śluz zawierają kwas , w dniach niepłodnych w pochwie tego "kwasu" jest wiecej bo pochwa ma odczyn kwasny i to zabija plemniki , jezeli chodzi o ten płyn u mezczyzn który wydziela sie przed wytryskiem to owszem moze zawierac on plemniki ale nie musi , ajesli są w nim plemnki to kompletnie niezdolne do zaplodnienia poniewaz mąja uposledzona budowe, a pozatym były w tym celu przeprowadzane badania czy mzoe dojsc do zaplodnienia poprzez taki płyn -naukowcy stwierdzili ze napewno nie !

Ja by się bała, że przedwcześnie osiwieję przez ten ztres:D

Gość Ewela19
Dobrze ze moge sie was poradzić bo jak czytałam te inne forum to nie wierzyłam własnym oczom A własnie sie nie raz tak zastanaiwaiałam moi rodzice tez jeszcze sie kochaja zadziej bo zadziej ale tez zadnych zabezpieczen i nie mam rodzenstwa

Gość Ewela19
Beeat1234 A gdzie czytałaś o tym badaniu.To fajnie pocieszyłas mnie:) Bo zoładek mnie juz boli od tego czytania innych forum.A moge sie zapytac ile ty masz lat???

Gość beeeat1234
wiec spokojnie , wyzluzuj sie , bo jak bedziesz sie stresowala tym to okres ci sie opozni

Gość Ewela19
Zycie pisze scenariusze I chyba ośiwieje:) zartóje wiesz co mam duze zaufanie do mojego chłopaka i naprawde ufam mu i on mi ale juz za rok lub dwa bedziemy małżeństwem to zaplanujemy sobie takiego bobaska..A ty masz dzieci???

Najgorsze co można zrobić, kiedy się czyms mocno stresujesz, to wejść na kafe:). Spytać o radę, to juz totalna katastrofa:D

Gość beeeat1234
ja mam 20 lat a ty ile masz ?, o tym badaniu mówił mi ginekolog ostatnio

No oczywiście, że mam:). Już nawet pisałam skąd się wzięło pierwsze:D:D:D

Gość Ewela19
Beeeat1234 NIe mam nadzieje ze teraz sie nie spóżni ide jutro i w niedziele na jakąś impreze żeby sie wyluzować..Ale to tak jest jeżeli chłopak sie nie spóścił we mnie to nie jestem w ciaży i zadne wczesniejsze śluzy nie zapładniają???

Gość Ewela19
zYCIE PISZE SCENARIUSZE ale dostała sie sperma do środka i masz dzidzia???

Gość beeeat1234
ewela19 na tej stronce jest napisane to samo co powiedzial mi ginekolog , czytasz?? ?? ??

Gość Ewela19
Beeeat1234 Ja mam jeszcze 19 ale w marcu 20 a ty jakie srodki antykoncepcyjne stosujesz

Gość beeeat1234
ja biore tabletki regulon , powiem ci ze mam swietną cere przez nie , i ładne włosy , jak narazie nie tyje , a biore je 5 miesiecy , ale kazda kobieta ma inny organizm

Gość Zycie pisze scenariusze
Spokojnie, nie panikuj;):) Pisałąm przecież, że zrobiliśmy podobny numer, jak autorka;):D

Gość beeeat1234
ewela19 przeczytałas tą stronkę? co podałam?