Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda0605

STOSUNEK PRZERYWANY A CIĄŻA

Polecane posty

Gość Ewela19
Beeeat1234 Tak przeczytałam to juz w to nie wieże to jestem zadowolona bo juz sie martwiłam tym własnie sluzem a muj napewno sie nie spuścił we mnie

Gość Ewela19
Zycie pisze scenariusze To troszke pobaraszkowalście ale ty masz meża a ja jeszcze nie

Gość beeeat1234
ewela19-->no wiec widzisz , nie ma wytrysku w pochwie =nie ma ciąży!!! bedzie dobrze!!:) ja uciekam juz , bo mój przyszedł :) pozdrawiam , milo sie rozmawialo , papa :)

Gość Ewela19
Beeeat1234 A mi przepisała YOSMIN mówiła mi wąłsnie ze sie po nich nie tyle a własnie sie cera poprawia itp.Mam taka nadzieje a ty bierzesz te tqabletki i pozwalasz chlopakowi sie spuszczać w środku bo ja chyba miała bym cykora??/

Gość Ewela19
jak bys chciała pogadac to muj numer gg 3796406

Gość beeeat1234
na początku mialam cykora ale zrozumialam ze jak sie systematycznie bierze to w ciaze sie nie zajdzie bo takie tabletki powodują zanik owulacji , owulacji nie ma !:) wiec zaplodnienie nie mozliwe skoro tak co ginekolog powiedziala o yasmin to powinny byc dobre dla ciebie , zobaczysz jak cos bedzie nie tak to pojdziesz znowu do gin. ja uciekam , bedzie dobrze laska , nie martw sie , papa udanej imprezki :)

Gość nesia555
Cześć dziewczyny :) Czytam wasze wypowiedzi i juz sama nie wiem co mam myslec.. jestem z partnerem ponad 4 lata i od zawsze uzywamy tylko prezerwatywy , choć czasem wsadza mi tylko na chwilke bez gumki, ale tylko wtedy sie na yo godze gdy wiem, ze na bank mam dni nie plodne!! Kiedys mialam rozne sytuacje i robilam czesto te testy .. potem jakos sie nie denerwowalam takimi sytuacjami bo myslalam wszystko jedno :) noi wlasnie od tygodnia zaczynam sie znowu denerwowac bo nie wiem co to bedzie.. Ostatni okres mialam 5 lipca i trwal 6 dni .. tydzien temu w sobote czyli moj 14 dzien cyklu ( dni plodne ) kochalismy sie pierwszy raz w gumie ( spuscil sie ) nastepnie poszedl sie wykapac i za jakies 20-30 min wsadzil mi na chwilke bez gumy ( do wytrysku bylo daleko ) po chwili ubral gume i dokonczylismy .. Nastepnego dnia jak zwykle zlowalalam, ze pozowlilam na to i bylam zla na siebie bo potem to ja sie martwie a nie on .. Jak myslicie czy moze cos z tego byc ? skoro to juz byl drugi stosunek a po pierwszym sie umyl i minelo troszke czasu .. ?

mam koleżankę, która wlasnie seks przerywany praktykowała, no i teraz jest w ciąży (była w wielkim szoku jak się dowiedziała)

Gość Ewela19
nesia555 wydaje mi sie ze jak wzioł kompiel to raczej nie mozliwe zebys zaszła

Gość Ewela19
Angela24 To ta twoja koleżanka miała bardzo nie odpowiedzialnego partnera

Gość nesia555
no mi tez sie wydaje to malo prawdopodobne ale jednak zawsze jakas szansa jest chocby znikoma :( jutro chyba zrobie test

Gość lajkoniczka
nesia555--> napewno nie jestes w ciazy ! przeciez sie umył

Gość NIEDOSWIADCZONA70000
hej dziewczyny widze ze w miare aktywnie tutaj rozm. to chcialbym sie was cos zapytac . CZY WYSTRYSK jest po to aby dotrzec do tej komórki jajowej ? czy samo ocieranie członka o pochwe kobiety bez wytrysku nawet nie ma prawda doporowdzic do ciazy ?(wiem ze procz wytrysku wydziela sie tez troche plemnikow czasem z czlonka) PROSZE WAs od odp. jako bardziej doswiadczonych :)

Gość dajcie spokój
Jakie wy wszystkie jesteście głupie to aż żal dupsko ściska, tak wam ciężka jest wybrać sie do ginekologa, są tabletki refundowane z NFZ , ale nie lepiej, zajść przez głupotę zamiast swiadomie planować rodzinę.

Gość olkkkkaaa
dziewczyny nie martwcie się tak,ja mam 47 lat od poczatku małzeństwa tj, przez 25 lat stosowaliśmy tylko stosunki przerywane i zawsze było ok.Jedno co przyznam to to ze kazdego miesiaca przed miesiączka martwiłam się czy nie jestem w cąży,i ten stres jest najgorszy ale przynajmniej nie faszerowałam się chemią.coś za coś.W tym przypadku chyba najmniej szkodliwe sa prezerwtywy. Pazdrawiam i zycze zadowolenia z zycia erotycznego bez niemiłych przygód.

Gość Ewela19
olkkkkaaa A jak planowałaś dzieci to bez problemu zaszłaś???? Ja juz 3 lata stosuje stosunek rzerywany i owszem teraz mam jakos większego cykora jak czytałam na innych forach ale widze ze wiele ludzi to stosuje..

Gość Ewela19
olkkkaaaa A jak planowałaś dzieci to bez problemu je miałaś/// ja juz 3 lata kocham sie na zasadzie stosunku przerywanego i nie wierze ze ktos tak wpadł bo ten wczesniejszy śluz nie ma nic do znaczenia facet musi sie spuścić w środku??? Jak ty sadzisz ty jestes bardziej doświadczona

Gość z radością wytykam błędy
ewela, piszesz, że kolezanka Angeli ma nieodpowiedzialnego partnera, bo zaszla w ciaze ( pierwsza bzdura), a sama z jakim problemem sie tu pojawilas?P

hi tez juz wariuje robilam to14dnia cyklu a mam 30 dniowe-im wiecej czytam to wymiekam...byl to stos.przerywany-moj chlopak doszedl juz poza mna i to dluzsza chwile pozniej ale te wszystkie wypowiedzi ze nie musi byc wytrysku w i tez sie zdarza mnie dobijaja...hmm dodam ze po45h wzielam escapelle...moglo byc za pozno...?

Gość Ewela19
Dobrze ja sie pojawiłam tez z jakims problemem ale każdy ma swoje zdanie ja uważam że jak zaszła w ciąze to napweno nie przez wiater tylko przez sperme bo pewnie jej chłopak czy ktos inny nie zdażył wyjść.

Gość Ewela19
I może ty piszesz bzdury jak cie to forum nie interesuje to znikaj z niego a nie wtykaj sie w czyjeś sprawy

Gość Ewela19
sama sobie zrub test na głowe

Gość NIEDOSWIADCZONA70000
Ewela19 ---- dzieki wielkie :) rzeczywiscie nie warto sobie nerwami psuc dnia wystarczy tylko nie dramatyzowac a nastepnym razem nie robic glupich bledow jezeli sie nie jest doinformowanym :)

Gość z radością wytykam błędy
ewela, co to jest "wiater'????? Ty masz strasznie odpowiedzialnego faceta tylko właśnie się zastanawiasz, czy w ciążę zajść mogłaś:O.

Gość Ewela19
Każdy ma jakieś wątpliwości?? A ciekawe po co ty jestes na tej stronie???chyba żeby sie powysmiewać z innych

Gość NESIA555
Dziewczyny nie ma co się przejmować i zawracać sobie głowe jakimś dogryzaniem :)

Gość trochePREZSTRASZONY
Robiłem to z moją dziewczyną dziś nad ranem. Za każdym razem (a były trzy) wyciągałem go a ona go dopieszczała ustami, potem wkładałem. Teraz się trochę boimy, ale z tego co piszecie nie ma żadnego powodu do obaw tak? Jestem w stu procentach pewien, że nic tam nie zostawiłem. :) No i ona na dodatek wyssała wszystko "porządnie". Wstyd mi trochę pisać do Was drogie Panie, ale cóż... :) A swoją droga to dziwne, ale nigdy wcześniej nie dałem rady dojść aż trzy razy...

Gość anik...
stosunek przerywany to nie jest metoda antykoncepcyjna!!!! Kazdy lekarz wam to powie. A to dlatego ze czasem przed własciwym wytryskiem z członka moze wydobyc sie troche spermy i jezeli macie płodny sluz to plemniczki sobie dalej poradzą. Co do preejakulatu to nawet naukowcy nie maja jednego zdania czy mozna zajsc czy nie wiec ja wole dmuchac na zimne i nie miec potem stresów, Uzywamy prezerwatyw. Jezeli facet miał wytrysk i nie siusiał to w jego członku zostały plemniki które moga przezyc i wydostac sie z preejakulatem w kolejnym stosunku jesli np były one w odstepie kilkudziesięciu minut. Czy tak trudno zaopatrzyc sie w gumki i potem byc spokojnym?

Gość gość
Lubię zapładniać która chętna na włożenie z wytryskiem