Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwdewdwqdefwefwfqewewfqw

Czasem grubsza dziewczyna, albo grubszy facet wydaje mi sie atrakcyjniejszy

Polecane posty

Gość dwdewdwqdefwefwfqewewfqw

Czasem grubsza dziewczyna, albo grubszy facet wydaje mi sie atrakcyjniejszy dlatego, ze ma cos w sobie jakis błysk w oku, ktorego na przykład chuda dziewczyna nie zawsze ma. Czasem zwracam uwage na mężczyzn ktorzy wcale, nie sa idealnie zbudowani, ani super przystojni, ale maja cos w sobie jakis magnetyzm, do tego mimo,na przykład swojej tuszy, potrafią sie elegancko i gustownie ubrac..no i fajnie sie poruszaja, to sprawia, ze mimo tego ze nie są superprzystojni i super zbudowani, wydaja mi sie atrakcyjni!! Podobnie zauwazałam u mezczyzm, czasem sie dziwie moim znajomym kolegom, co "widzą w tej albo w tamtej dziewczynie, za ktora sie ogladaja":a ktora nie jest jakas pieknoscia, moi koledzi odpowiedzili mi na to...ze ona emanuje po prostu kobiecoscią, ma w sobie cos przebojowego mimo, ze na przykład nie ma idealnej cery i figury..no i ubior tez ma duze znaczenie..czasem te szczupłe najzwyklej w swiecie nie maja za grosz gustu, albo chodza ubrane na seledynowo do tego różowy plecaczek..no szczyt bezguscia..i te białe odrosty, a czasem te większe dziewczyny, maja wiecej sexapeealu i gustu...i potrafia tak sie ubrac ze wygladaja sexi

Gość fela1313
moj facet ma 15 kg nadwagi i jest zaje*****e sexi. kocham kazdy kawalek jego cialka. on taki duzy a ja taka malutka przy nim :) :)

Gość fewf
fwf

Gość Tak bywa
Bo są też chude paszczury:P.

Gość guuuuzdralam asie
ameryki nie odkrylas :P

Gość szczuple_
wcale nie znaczy - piiekne:) szkoda ze niektorym tak trudno na to wpasc...:D

Gość no no noss
pewnie to napisał tłusty kaszalot który ma tłustego "misiaczka" za chłopaka hahaha.

Gość bo czestodd
bo czesto jest tak ze te chude, ,mysla, ze jak są chude to wystraczy, a z twarzy są kaszaalotami z charakteru wredne, co widac..na załaczonym obzazku, jak jakas laska do gory nade mna obraza, grubsze osoby, poza tym jak sie ktos ubiera, bez gustu , albo ciagle na rozowo to nawet jak jest piekny sie oszpeca!!

Gość kasikonik
ja tam wole konkretnych facetów np. chudzi mnie nie kręcą wcale, same kości i ości :D

Gość oni pisza to
:) bo musi byc to cos, am wyglad nas nie zatrzyma przy czlowieku. tralalala.

bo najważniejsze jest to \"COŚ\", a w wygladzie złoty środek a czasem i powściągliwość

Gość rafcia 3333
Zwierzęcy magnetyzm!!!!!!!

Gość
I tak zaraz ktoś z charakterem wyskoczy :P