Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Isabel28

Prosba

Polecane posty

Gość Isabel28

Witam was wszystkich, mam problem.Zaczne od poczatku pod koniec czerwca wspolzylam z moim facetem bez zabezpieczen jakich kolwiek czy to w formie prezerwatywy czy pigułek. Powinnam dostac okres 16-17 lipca a dzis mamy 25 i brak okresu.Dodam ze mam pare ladnych lat miesiączke dopiero od 7 bodajrze lat mam regularne tak sie waha miedzy 15-17 dniem miesiąca ale od tych regularnych lat nie zdarzylo sie bym miala taką 'lukę" az 7 dniową. Poki co mam objawy jedynie w postaci bolącego mnie podbrzusza.Dodam ze mnie zawsze bolaly piersi jakies 5 dni przed menstruacją.A tu nic. Wiem kochane ze mi napiszecie zrob sobie test, owszem zrobie go ale chciala bym sie pdozielic z wami tym bo byc moze ktoras z was miala to samo? Dziekuje z gory za odpowiedzi

tez mam problem a odpowiedzi zero-chyba zrezygnuje i nawet stresa odpuszcze bo co ma byc to i tak bedzie...moj facet spi w najlepsze a ja sie schizuje;/

\"pod koniec czerwca\" - a mozesz dokładniej? wtedy można będzie policzyć...

Gość Isabel28
wspolzylam 28 czerwca

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no to jakby wychodzi w płodne dni?

Gość Isabel28
cykl trwa przewaznie trwal 4-5 dni.5 dni to juz max.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zrobilas juz test? ja bym wolala zrobic od razu zeby sie nie stresowac bez potrzeby.

ile trwa cykl? ile ty przepraszam masz lat? cykl liczymy od 1 dnia miesiaczki do pojawienia sie nastepnej, czyli prosciej, pierwszy dzien okresu to 1 dzien cyklu. chyba terminy pomylilas...

Gość evanna
na bank jestes w ciąży nie ma się co oszukiwać ciąża i koniec niedługo koniec miesiąca a okres nie zawita

Gość Isabel28
zrozumialam cykl miesiackzi czyli ile trwa miesiaczka a nie w sensie ile od miesiąckzi do nastepnej trwa cykl.Caly cykl u mnie generalnie trwal 28 dni! Ano jutro robie test sie okaze ale tez mi sie "widzi" ze to ciąza..

Gość Isabel28
W czerwcu dostalam okres 17 czerwca i okres trwal 5 dni czyli do 21 a wspolzylam 28 czerwca