Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goldenrose

dlaczego jestem sama? juz tak nie chce

Polecane posty

Gość goldenrose

dlaczego jestem sama? ja tez chce kogos miec :( mam dosc samotnosci :( co jest ze mna nei tak? jak myslicie?

Gość czarna woda
po prostu nie trafilas na druga polowe.

Gość goldenrose
a jak nigdy nie trafie? mam juz 25 lat jestem stara , nie mam nikogo i jakos czarno to wszystkow idzie :O jednak chyba cos ze mna nie tak :O

Gość
Dokladnie. Kiedyś trafisz na drugą osobę ! A tak wogole ile masz lat i skąd jesteś (że tak zapytam desperacko jesli pozwolisz... :P )

Gość goldenrose
25 i z krakowa :O

miejcie litosc.. przez takie czarnowidztwo jestescie odpychajace. moze gdybys zalozyla temat: czesc, co u Was? to ktos by sie odezwal i pogadal. a tak przyciagasz takich samych czarnowidzacych nieudacznikow jak Ty.

Gość
Cóż-jak dla mnie za daleko:/ peszek :D Spoko-pocieszaj sie tak jak ja-na kazdego zawsze gdzies ktos czeka-trzeba sie rozgladac i ogólnie potrzeba czasu :D ewentualnie tekst którym pocieszam znajomych-zawsze mozesz byc mną i wtedy dopiero jest przesrane :P

Gość goldenrose
chyba kazdy ma od czasu do czasu dola.... a ja mam wlsanie dzis

Gość kochlik
0oooo matko boska 25 i stara jak węgiel.

Gość goldenrose
ee wick nei przesadzaj :) nie moze byc az tak zle :) a co do czekania to ilez mozna czekac... i wogole gdzie kogos poznac? bo ostatnio kiepsko mi wychodzi poznawanie nowych osob...

Gość
W sumie 25 lat to... mało ! kurcze bardzo mało ! jak bedizesz miała z 2 rzy tyle to dopiero problem :D

Gość goldenrose
w pizdu az tak zle? 25 lat to juz totalana starosc? zero szans na chlopa? beeeeeeeeeeeeeeee ja tak nei chce a zycie jest niesprawiedliwee

Gość czarna woda
no wlasnie troche luzu, 25 lat to mlody wiek. Ja wlasnie nie rozumiem tej zbiorowej histeri pod tytulem "mam dwadziescia pare lat i jestem sama". Wykorzystajcie ten czas na wlasny rozwoj, studia, pasje, podroze, imprezy i spotkania ze znajomymi. Ja bylam singielka do 23 roku zycia i ten czas naprawde wspominam dobrze. Ma swoje zalety bo nie bylam nikim obarczona i moglam spokojnie planowac sama. Teraz natomiast musze sie zawsze liczyc ze zdaniem meza. Kocham go, jestem szczesliwa z nim, ale nie zaluje tez tego czasu w ktorym moglam sie wyszumiec.

Gość goldenrose
nooooooo wlasnie dół to dól i czarnowidztwo w niego wpisane i byc musi....

Gość
25 lat to wedlug mnie czas kiedy sie zaczyna dopiero myśleć o związku na powaznie-jasne że masz szanse!!! i nie mazać mi się tu !

Gość Samotny Europejczy
goldenrose - BO CHCESZ BYC SAMA.

Gość goldenrose
no tak ale ja studia juz skonczylam, z przyjaciolmi sie spotykam, pasje rozwijam, podrozuje, imprezuje i co z tego jak mi faceta brakuje 😭 wszytskie kolezanki sie chajtaja a czlowiek znowu zostal sam .... dziecka nie urodze przed 30 a podobno to najlepszy okres na dziecko... za 5 lat na 10 lecie matury pojde sama bede udawac ze maz w domu... sexu nie zaznam juz pewno nigdy w zyciu... no i co to za zycuie???? no co??? buuuuuuuuuu

Gość gwiazdkaaa25
mam tosama i po ost rozczarowaniu stwierdzilam ze mam mega pecha i juz zawsze bede sama pgodzilam sie z tym ....ciezko ale po co sie ludzic:(

Gość czarna woda
masz jeszcze czas, wszystko przed toba

Gość gwiazdkaaa25
i czasami wolalabym sie juz nigdy nie zakochac nic nie czuc tak chyba latwiej

ja tez sie normalnie pogodzilam z tym ze bede juz zawsze sama ale dzis stwierdzam ze chuj !!! przeciez nie chce byc sama!!! o bylym juz zapomnialam najwyzszy czas sie za kims rozgladnac !! ale... jestem juz stara brzydka i gruuuba

wszytskie kolezanki sie chajtaja A na chuj patrzysz na wszystkie koleżanki! Każdy człowiek jest inny i nie powinien się porównywać do \"wszystkich\"!

Gość kochlik
zloz Topic ze szukasz faceta.zaraz znajda sie amatorzy darmowego sexu.albo wystaw gdzies zdjecie na portalu randkowym.

Gość czarna woda
Samotny Europejczyk spadaj stad frustracie jeden. sam jestes tylko glupim desperatem. zakladasz topiki gdzie popadnie a i tak nikt cie nie chce.

Gość A ja twierdzę
że za młoda:P.

ja nie chce amatorow sexu :O ani zboczencow..:O ani przygod ... :O chce NORMALNEGO faceta nooo