Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w odchłani rozpaczy

nie wierze

Polecane posty

Gość w odchłani rozpaczy

Jejciu, tak mi wstyd...miałam tak straszną sytuacje w pracy, straszną...mój chłopak poprosił naszą sąsiadkę, żeby przyszła i mnie pocieszyła.... poszłyśmy na piwko, pierwsze..następne i dwa już z moim chłopakiem i znajomymi, to wszystko, niby nie wiele, poszłam spać grubo po 23, a wstałam przed 2.00..bo było mi strasznie mokro... najpierw krzyk..."co Ty zrobiłeś!!??", ale zaraz.. to ja!! zmoczyłam łóżko!!!!!!!!!jak to możliwe???? czuje się strasznie!! jak jakiś menel!! jestem obrzydliwa!! mam wstręt do siebie!! Wciąż płacze i płacze, jak to możliwe, szukam wyjaśnienia. Ja?? nie mam przecież nawet skończonych 22 lat, prawie nie pije, czy to możliwe, że to tylko przez brak umiaru w piciu??Tak mi wstyd...czuje się jak sciewro., sama nie wiem, może ta sytuacja w pracy też miała na to wpływ, boje się iść spać...a jak znowu to zrobię...brzydzę się siebie...jejciu, czy ktoś miał jakieś podobne doświadczenia...wątpie, ale proszę..może ktoś mi pomoże...to poprostu nie jest możliwe..jak to się mogło stać..???

Gość kochlik
nawet prezydentowi sie zdarza wiec wyloozuj.

Gość ewa4356
jestes aby normalna?

Gość w odchłani rozpaczy
do dziś myślałam, że jestem...

Gość w odchłani rozpaczy
no własnie...chciałabym żeby to była podpucha, ale ja NAPRAWDE potrzebuje jakiejś pomocy...

Gość w odchłani rozpaczy
wszyscy śpią...albo brak słów...

Gość przepraszamy ale niestety nick
"urzekła mnie twoja histeria" jest już zajęty

Gość w odchłani rozpaczy
myślałam, że będę tutaj mogła anonimowo z kimś porozmawiać, jakoś konstruktywnie, bo dla mnie to jakaś strasznaporażka....

Gość jest za 10 trzecia chodźmy
spać dobrze ? pzdr 🖐️

Gość w odchłani rozpaczy
no fakt, tez sobie pore wybrałam...ale ja nie zasne, muszę sobie uswiadomić, bo nadal nie mogę w to uwierzyć..

Gość ollllllllllka
wiesz mozę Ci sie przysniło ze jestes w wc:) A masz tak dlatego ze własnie neiwiele pijesz i Twój mózg jeszcze moze sobien nie radzi.Bylaś i pijana i zaspana i sikać Ci sie chciało.Tak bywa:) spokojnie;)

Gość ollllllllllka
albo kładac się spać wylałaś wode na łóżko,zahaczyłas o jakas szklankę.

Gość w odchłani rozpaczy
dziękuje, Olu, ale to na bank nie była szklanka....:/myśle nad tym, czy moj "wypadek" to tylko wina alkoholu, czy moze ten stres w pracy też miał na to wpływ, sama nie wiem, może tylko chcę się pocieszyć, że nie jestem jakas żulicą..?? Ja wiem, że topic sam w sobie brzmi śmiesznie, ale dla mnie jest to normalniue trauma jakaś i jak ja w oczach chłopaka teraz musze wygladac???to jest straszne, ja jestem jakas straszna.. wstydzę się...:(