Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagrasso

pogotowie dentystyczne siedlce

Polecane posty

Gość dagrasso

jeśli ktoś wie gdzie się mieści całodobowe pogotowie dentystyczne w siedlcach woj. mazowieckie to proszę o pomoc i jakis numer tam? całą noc nie przespałam z powodu rwacego bolu zeba. nie stac mnie teraz na prywatnego dentyste. chcialabym isc na kase chory do pogotowia. pomocy

Gość a nie lepiej isc do dentysty
w przychodni ktora ma podpisana umowe z nfz?

Gość dagrasso
a czy taki dentysta przyjmuje bezplatnie? chodzi mi o to, ze jak zadzwonilam do swojej przychodni to podawali mi jakies kosmicznie odlegle terminy wizyty. na razie nafaszerowalam sie przeciwbolami, ale wiadomo, ze noca zab sie uaktywnia i kurewsko boli. a ja chce isc gdzies bez kolejki na kazse chorych bo jestem ubezpieczona.

jak zab cie boli to w przychodni powinni przyjac natychmiast! Pogotowia nie polecam - albo ci zeba wyrwa, albo rozwierca, wloza lekarstwo i kaza isc do przychodni.

Gość dagrasso
ten zab z tego co widze to i tak juz pewnie pojdzie do kanalowego leczenia bo zrobila mi sie dziura na krawedzi dwoch zabkow. dolnej lewej piatki i szostki, gdzie w piatce mam juz plombe. oby to skonczylo sie tylko kanalowym a nie wyrwaniem :( w ogole mam uprzedzenie do dentystow panstwowo i zawsze chodzilam prywatnie, teraz zbagatelizowalam ta dziurke bo od pewnego czasu mnie juz nawet nie pobolewala az do wczorajszej nocy. ryczalam z bolu. a wyplata na konto wplynie mi dopiero w poniedzialek zebym mogla isc prywatnie wiec nie chce sie do tego czasu meczyc. :(

w pogotowniu nie zrobia ci kanalowki - co najwyzej rozwierca i wloza lekarstwo (w najlepszym wypadku).

Gość dagrasso
czyli najlepiej do swojej przychodni bez kolejki wyblagac? czy za znieczulenie bede musiala wtedy zaplacic czy to tez w ramach funduszu?

Gość nie masz jakiegos
swojego dentysty do ktorego pojdziesz i zaplacisz tylko czesc pieniędzy z drugą część po wypłacie?

najlepiej probowac "wepchnac" sie w przychodni. Nie wiem jak ze znieczuleniem, ale chyba bedziesz musiala zaplacic (nie sa to duze kwoty - nie powinno przekroczyc 20 zl)

Gość dagrasso
u "swojego" dentysty prywatnie bylam na leczeniu kanalowym raz (dlugo sie nachodzilam zeby znalezc takiego ktory bedzie mi odpowiadal bo ogolnie jestem panikara i trzeba sie ze mna jak z dzieckiem doslownie obchodzic na fotelu dentystycznym) za wlozenie lekarstwa na dwa zeby ze znieczuleniem zaplacilam wtedy 80 zl, a za same kanalowe (wymiana lekarstwa juz bezplatnie) czyli zrobienie plomb dalam 180 zl. ale mowie btlam u niego tylko w tym jednym przypadku :( no nic poszukam czegos. bo na rzie bol mi minal ale wiadomo jak bedzie w nocy? chyba umre :(

Gość nie masz jakiegos
no właśnie to wepchnij sie w przychodni z bolem powinni Cie wpuscic bez kolejki

Gość gość
Hej, z mojej strony mogę polecić ten gabinet http://art-dent.info/ . Wszystkie plomby mi się trzymają i w dodatku wizyta nie jest taka stresująca, wita Cię Pani ze szczerym uśmiechem :)