Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaanana

20 lat i... gigantyczna...

Polecane posty

Gość załamanaaaanana

zmarszczka na czole!!! :( Ciągle marszczę czoł - przy oglądaniu tv, przed kompem, gdy kogoś uważnie slucham czy sie koncentruje... Co robić? Czy okulary pomogą? Dodam że widzę bardzo dobrze, nie mam żadnej wady wzroku.

Gość załamanaaaanana
Co do tych okularów to myślałam o takich do kompa. Czy to pomoże? Prosze o rady :(

też mam taką zmarchę... non stop marszczę czoło, nad nosem krecha

Postaw lusterko przy kompie..pracuj nad mimiką, kontroluj napięcie mięśni...podobno można to wypracować...zaklej zmarszczkę plastrem, w celu kontroli...oczywiście w domu...

możesz kupić wypełniacz zmarszczek O'loreala :Pteż mam ten problem i takie rady znalazłam w sieci..

Gość załamanaaaanana
Dziękuję za pierwsze rady. Muszę nad tym zapanować, bo sytuacja robi się dramatyczna. Zdarza się, że tak mocno to czoło marszczę, że zaczyna boleć :( Z tym plastrem to jest to chyba dobry pomysł. Przynajmniej będę czuła i o tym pamiętała. A jak z tymi okularami? Warto? Spędzam bardzo wiele czasu przed komputerem (specyfika studiów, wakacyjne praktyki).

Zrobiłam z filtrami na lato, ale to raczej służą ochronie...i może zapobiegają kurzym łapkom:O

Gość załamanaaaanana
No to chyba je zakupię, tak czy inaczej ochrona się przyda.

Może takie z antyrefleksem i filtrem do kompa... :P szelkins stivens ja mam sposób na lwią zmarszczkę pomiędzy brwiami,w czwartej klasie podstawówki zdradziła go nauczycielka od biologii,stosuję od 20 roku życia,chodzi o to żeby panować nad mimiką twarzy,ludzie się nie kontrolują,niektórzy to mają prawdziwy grymas na twarzy i nie zdają sobie z tego sprawy,moja pani od biologii przyklejała sobie znaczek pocztowy na to miejsce,oczywiście jak była w domu,ja troche to zmienilam,bo głupio tak ze znaczkiem robie sobie kleksa z bardzo mocnego żelu do włosów,jak zaczynam się marszczyć to czuję to miejsce i się odmarszczam,jak patrzę po koleżankach w moim wieku to większość już ma tą zmarszczkę,niektóre sporą,masaże i gimnastyka mięśni twarzy podobno też ale nie wiem jak,nie próbowałam

Gość załamanaaaanana
Kurze łapki też mam... Swoją drogą czy kurze łapki mogą też być na górej powiece?

Też muszę nad tym popracować, bo mam lwie zmarszczki...nawet nie zdawałam sobie sprawy jak bardzo napinam mięśnie twarzy!..czasem siedzę przed lapem z błyszczącym monitorem i dobrze widzę te swoje zmarchy! tragedia!zaraz przynoszę lusterko...i kontroluję!