Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baska1984

Co sadzicie o takim kimonku ?

Polecane posty

Gość baska1984

Hej, chcialabym sobie kupic taka bluzke kimonko ale niewiem jak to w rzeczywistosci bedzie wygladac i do czego to nosiiicc ?? :)) http://yourstyle.pl/index.php?p613,flipper-bluzka-typu-kimono-art-1640-3844 Doradzcie prosze!

Gość wysmiewczyni
No ladna , ciekawe czy na normalnej kobiecie tez bedzie tak ladnie wygladac. A tak jak widzisz ta modelka krotkie spodenki, rurki czarne, eleganckie czarne spodnie typu bermudy no wlasciwie wszystko pasuje.

Gość baska1984
No to chyba mnie przekonalas :))) mam nadzieje ze faktycznie tak bedzie bo jest cudne !

Gość kto to wie....
Widać, że zdjęcie bardzo przerobione, ale ogólnie kimono ladne, ciekawe tylko, czy w rzeczywistości tak samo będzie wyglądało...

Gość złośliwynien
wydaje mi się że jak nie jesteś anorektyczką z dużymi cyckami to ci nie bedzie pasować, taka szmatka, obraża tylko kimono

Gość złośliwynien
i tak w moich wiadomościach- bermudy są do kolan, to są szorty

Gość moim zdaniem modne są
zdjecia od tego sprzedawcy są baaaaardzo poprawiane wiec sie nie zdziw jak dostaniesz paczke poza tym widuje na allegro rzeczy takie same u innych sprzedawcow o polowe tansze bo to sa rzeczy bazarowe

Gość sylvia 123
czarno białe rzeczy były hitem w ubiegłym roku teraz w lato nosi się barwy wiosenne np zółta bluzeczka dłuższa , zielony albo czerwony pas itp

Gość kowbojka26
Widac ze niektóre kolezanki jestescie tu zacofane jak .... stad do pekinu... modne wdzianko i na czasie

jak dla mnie super, bardzo mi sie podoba. moze fajniejsze by bylo jakby kolory byly jakies zywsze ale i tak jest ok