Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Resocjalizatorka kapci i ozi

Szukam moich podopiecznych Kapci i Ozi

Polecane posty

Gość Resocjalizatorka kapci i ozi

Hej Dziewczynki,jak tam?

Gość pomóżcie...plis...
spicie jeszcze?

Gość Resocjalizatorka Kapci i Ozi
A skąd te przypuszczenia?;p

a ty ponawiacz juz wiesz jaka jest roznica miedzy imieniem Prymityw a PRZYMIOTNIKIEM prymitywna? Wiesz w ogole co to jest przymiotnik?

hej perva, jak leci? u mnie strasznie gorąco:( roztopic sie mozna

u mnie kaluze lekko paruja. ale tylko lekko bo niestety 20 stopni na termometrze. no i mokro wszedzie,ogolnie-kicha.

hehe, u mnie chyba ze 30 stopni. W dodatku nudzę sie w pracy;/ Mogłaby być juz 17sta............

oj pogoda jest okropna duszno jak h****** za przeproszeniem słońce się wkońcu przebija przez te chmury które juz drugi tydzień nie opuszczają Krakowa. jednym słowem masakra! ale...lepsze to niż dwutygodniowe opady i powodzie w Zakopałer

ale w pracy jak sie nie ma klimy to mozna zdechnac

hej hej jestem jestem:) fajnie ze juz tez jestescie,zaraz poczytam gdzie Was zalinczowano znowu i wezme w obrone:)

wydaje mi sie ze z tego topiku o raku piersi wycieli wypowiedz tej osoby co Was zjechala.? Czy tylko tak mi sie wydaje? A en drugi dobry:D To kto bedzie moderatorem? Oziiiiii/? no nieźle;) a co Ty masz za Pania Anie od kislu:D?

Gość qpqpqp
ich się nie da zresocjalizować

czemu tak sadzisz? slyszycie -az tak zle z Wami?:) trzeba udowodnic ze fane z Was kobietki a poza sytuacja z M to nabroilyscie tu cos wczesniej?;> bo Was przez kolano przeloze;D

hm, moze rzeczywiscie szczerosc czasem nie poplaca-takie zycie, czasem musicie zachowac dla siebie co sadzicie,chyba ze macie kompletny olew na to co sadza o Was na kafe, co w sumie byłoby naturalne,bo co Was laczy z ludzmi z netu? Uwazac tylko na drazliwe tematy. Mi osobiscie to forum nie podoba sie pod tym wzgledem,, że jak sie czlowiek zapyta o cos powaznego to Cie wysmieja To dzis do kina idzicie ?

Jesli mam byc szczera, to ja osobiscie mam gdzies, co mysla o mnie ludzie, ktorzy mnie nie znaja, wiekszosc postow moich to po prostu szydera i sa dla ludzi, ktorzy odbieraja zycie z przymruzeniem oka. Choc w realu jest podobnie, jak komus sie wiedize w zyciu, to stronia od Ciebie- ot taka zwykla ludzka zawisc. Do kina pojdziemy, jak Ozi do mnie wpadnie. A czym tam sie zajmujesz w swojej pracy?

Gość Myślałaśże jesteś mądra
Resocjalizatorko, jesteś tak samo pusta jak one!!! :o

papierkowa robota narazie. Zajmuje sie tez doradztwem personalnym Do " myslalas ze jestes"- o pustocie to swiadczy Twoja wypowiedz. Jesli oceniasz kogos na podstawie 2 postów. Zal mi takich ludz,bo nigdy nie beda szczesliwi patrzac tylko gdzie by tu komus dowalic

Gość Myślałaś że jesteś mądra
Haha,rozbawiłaś mnie swoją głupotą,naprawdę :D Idźcie się leczyć,wszystkie

Ja po prostu nie widzę powodu zeby skreslac kogos bo tak czy inaczej zachowal sie na wielkim szacownym KAFE! No prosze Was. To co dziewczyny tu pisza,nie swiadczy o tym jakie sa na prawde.

Gość Myślałaś że jesteś mądra
tak na marginesie to o głupocie świadczy to,że zakładasz taki temat :o i podniecasz się jakimiś 2 idiotkami

w ogóle jak tu siedze to widze czemu nie pisałam wczesniej na tym forum- po co? zeby ktos mnie obrazal ? za co? za to ze z kims rozmawiam? bo nie przypominam sobie zebym komus ublizyla na tym Forum ( nic nie wartym)

Gość qpqpqp
,,To co dziewczyny tu pisza,nie swiadczy o tym jakie sa na prawde.\"----to jest tekst roku :D

Eh to sie marnujesz Resocjalizatorko, Ty powinnas pracowac z trudna mlodzieza, taka wypaczona jak my:) Nie zwracaj uwagi na durne wypowiedzi, nawet nie zaargumentowane. My tu zawsze bedizemy na tym forum Wstretne Kapciochy i Wstretna Ozi ale za tydzien bedziemy grandzic na wakacjach razem i macie tydzien spokoju tylko jak my damy rade bez Resocjalizatorki:(